HomeBeddenAvek beddenLedikant Avek Stiel

Ledikant Avek Stiel

Avek Stiel Het ledikant Stiel is een eigentijds en duurzaam ontwerp, ontworpen door Studio Kommerkors. Stiel is het Friese woord voor staal en ambacht. De bedden met het stalen frame worden met grote vakmanschap gemaakt in de eigen fabriek van Avek. Het bed is samen te stellen met diverse hoofdborden en stoffen. Hierdoor is het

Levertijd: 4 tot 6 weken

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Avek Stiel

Het ledikant Stiel is een eigentijds en duurzaam ontwerp, ontworpen door Studio Kommerkors. Stiel is het Friese woord voor staal en ambacht. De bedden met het stalen frame worden met grote vakmanschap gemaakt in de eigen fabriek van Avek. Het bed is samen te stellen met diverse hoofdborden en stoffen. Hierdoor is het helemaal naar eigen wens samen te stellen. Een goed bed begint met een goede basis. Dit is een metalen dwarsgespannen spiraalbodem, dit zorgt voor een goede ondersteuning en uitstekende ventilatie. Het bed Stiel is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. Bij de verstelbare bodem wordt standaard een draadloze afstandsbediening meegeleverd.

Matras
Het matras Stiel is een comfortabel matras met 5 comfortzones. Door de unieke opbouw van het matras is het matras eenzijdig beslaapbaar. Wel kan het matras van hoofd- naar voeteind gedraaid worden door handige en stevige handvaten. De comfortlaag van het matras is een soepele HybriFoam. Dit is een goed ventilerend schuim wat zich snel en makkelijk aanpast aan het lichaam.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van deze ledikant. Kom langs in onze winkel in Soest en maak een afspraak voor een uitgebreid advies.

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom