HomeBeddenLedikant eiken Lotus

Ledikant eiken Lotus

Ledikant eiken Lotus Ben je op zoek naar een massief eiken ledikant? Dan is dit het ideale ledikant wat je zoekt. Het robuuste en stoere ledikant Lotus is in heel veel afmetingen leverbaar. Het ledikant Lotus is gemaakt van massief eiken en is leverbaar in de getoonde naturel kleur. Het bed is samen te stellen

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Ledikant eiken Lotus

Ben je op zoek naar een massief eiken ledikant? Dan is dit het ideale ledikant wat je zoekt. Het robuuste en stoere ledikant Lotus is in heel veel afmetingen leverbaar. Het ledikant Lotus is gemaakt van massief eiken en is leverbaar in de getoonde naturel kleur. Het bed is samen te stellen met diverse zwart metalen poten en heeft keuze uit 2 soorten nachtkastjes.

Het ledikant wordt standaard meegeleverd met een middenbalk en zijdragers. Hierdoor kan in dit ledikant alle soorten bedbodems gelegd worden.

Alle afmetingen zijn uit voorraad leverbaar en kan dus snel bij u thuis bezorgd worden. Onze eigen bezorg- en montage dienst zet het bed netjes voor u in elkaar.

Kleur

Naturel eiken

Bezorging

Gratis

Direct uit voorraad

Alle afmetingen

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom