HomeBeddenLedikant Lotta Rubberwood

Ledikant Lotta Rubberwood

Ledikant Lotta Het Ledikant Lotta wordt gemaakt door Steel & Stockings. De oprichters van deze firma zijn twee vrouwen met een enorme passie voor creatieve en slim bedachte ideeën. Stoere bedden met een vrouwelijke touch. Alle ledikanten van Steel en Stockings worden gewoon in Nederland en grotendeels met de hand vervaardigd. Hierdoor staat kwaliteit en

Ledikant Lotta

Het Ledikant Lotta wordt gemaakt door Steel & Stockings. De oprichters van deze firma zijn twee vrouwen met een enorme passie voor creatieve en slim bedachte ideeën. Stoere bedden met een vrouwelijke touch. Alle ledikanten van Steel en Stockings worden gewoon in Nederland en grotendeels met de hand vervaardigd. Hierdoor staat kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel.

Rubberwood

De basis van het ledikant Lotta is Rubberwood. Dit is een houtsoort wat afkomstig is van de rubberboom. Deze bomen worden gebruikt voor de productie van latex. Deze bomen zijn een hardhoutsoort en groeit voornamelijk in het amazone gebied.

Talloze mogelijkheden

De mogelijkheden van het Ledikant Lotta zijn enorm. Niet alleen de diverse kleuren rubberwood die u kunt kiezen, maar ook de diverse pootjes en breedte en hoogte van het hoofdbord zijn geheel naar wens samen te stellen. Het ledikant Lotta is daarnaast geschikt voor alle type lattenbodems en spiraalbodems. Door de instelbare middenbalk kan u zo ook de gewenste instaphoogte zelf bepalen.

Wilt u dit bed bezichtigen of meer advies? Kom gerust naar onze winkel, of neem contact op met één van onze adviseurs.

Merk

Hoofdbord hoogte

80cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom