HomeBeddengoedLyocell waterdichte molton topper

Lyocell waterdichte molton topper

Met de Lyocell waterdichte toppermolton bescherm je het matras dus optimaal tegen incontinentie, overmatig transpireren en ander vochtverlies. De molton is niet alleen 100% waterdicht maar ventileert ook door de natuurlijke Lyocell vezel.

Wissen

Lyocell waterdichte molton topper

Een goed matras is de basis voor een gezonde nachtrust. Het is geen kleine aanschaf want je wilt zo lang mogelijk van je matras genieten. Veel mensen realiseren zich niet dat een matrasbeschermer de levensduur van een matras aanmerkelijk kan verlengen.

Heel bepalend voor die duurzaamheid is de mate vocht die het te verwerken krijgt. Gemiddeld verliest een mens een halve liter vocht per nacht. Matrasbeschermers zorgen voor extra opname en zijn ook weer gemakkelijk te wassen. Wel zo hygiënisch. Deze waterdichte molton van Dommelin is gemaakt van Lyocell. Dit is een natuurlijke vezel, gemaakt van beukenhout, die niet alleen 100% waterdicht is maar ook nog ventileert. Door deze vezel voelt de molton ook niet zo warm aan als de meeste waterdichte moltons. Hier zit meestal een plastic laag in de molton die het vocht moet tegenhouden, maar dit slaat ook de warmte op en ventileert niet.

Doordat de molton koel aanvoelt is deze ook uitermate geschikt voor kinderen.

Met de Lyocell waterdichte molton bescherm je het topmatras dus optimaal tegen incontinentie, overmatig transpireren en ander vochtverlies. De hoekhoogte van de toppermolton is standaard 15cm.

 

De Lyocell waterdichte molton kan op 60 graden gewassen worden en in de droger op lage temperaturen.

 

Merk

Materiaal

100% jersey katoen – rugzijde lyocell

Dikte

130 gr/m2

Garantie

1 jaar

Wasvoorschrift

Tot 60 graden wasbaar

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom