HomeMatrassenM line Cool Motion 7

M line Cool Motion 7

In tegenstelling tot veel andere matrassen is het M Line Cool Motion 7 matras niet zomaar te classificeren als pocketveer of traagschuim matras. In dit matras zijn namelijk alle positieve eigenschappen van beide gecombineerd. Hierdoor is een uniek matras ontstaan, die op basis van de modernste technieken is geproduceerd. Het matras heeft een toplaag van viscose, wat zorgt voor drukverlaging en de juiste ondersteuning tijdens het liggen. Als tweede laag zijn schuimballen gelijkmatig op centrale punten in de matras aangebracht. Dit maakt het draaien tijdens het slapen eenvoudiger. Doordat in de onderste laag een pocketvering is aangebracht, worden tevens de contouren van het gehele lichaam optimaal ondersteund.

Wissen

Waarom kiezen voor het Cool Motion 7 matras?

Voor het uitzoeken van een nieuw matras houd je met een aantal zaken rekening. Ten eerste moet het matras natuurlijk zorgen voor een ontspannen lighouding. Maar ook zaken als ventilatie en stevigheid zijn van belang. Daarbij speelt het materiaal waarvan de matras gemaakt is, een belangrijke rol. Kies je voor de M Line Cool Motion 7 dan heb je het beste van alle opties samen in een matras.

Waarom kiest u voor deze matras van M Line?

De M Line matrassen kenmerken zich door het comfort dat je ervaart tijdens het slapen. De matrassen bieden een complete ondersteuning en dat maakt niet alleen dat je ’s ochtends uitgerust wakker wordt. Je zult namelijk merken dat je overdag geen pijnlijke spieren meer hebt, omdat je tijdens het slapen volledig kunt ontspannen. Het matras vormt zich naar je lichaam, waardoor deze als een gepersonaliseerd matras aanvoelt. De bovenlaag van het matras is tevens voorzien van een Active Temperature control. Dat wil zeggen dat het matras goed geventileerd wordt en dat de temperatuur tevens op peil blijft gedurende de nacht. De microvezels in dit tijk, waar de bovenlaag van gemaakt is, laat lucht door en zorgt er zo voor dat de warmte afgevoerd wordt.

Voor wie is de M Line Cool Motion 7 geschikt?

Of een matras prettig ligt of niet is vaak een kwestie van voorkeur. De een houdt van een stevig matras terwijl de ander graag iets zachter ligt. Daar is bij het ontwerp van de M Line Cool Motion 7 uiteraard rekening mee gehouden. Het hele assortiment van de M Line Cool Motion matrassen is genummerd, van 1 tot en met 8. Alle oneven nummers zijn voorzien van een soft toplaag en alle even nummers zijn voorzien van een stevige ‘firm’ toplaag. Dit maakt dat de M Line Cool Motion 7 matras geschikt is voor personen die houden van een zacht matras. Heb je een tweepersoonsbed waarop twee verschillende matrassen uit de M Line Cool Motion serie liggen, dan leg je een Duocover over beide matrassen. Hiermee kan je 1 grote tijk om 2 losse matrassen trekken. Zo heb je dus ook geen naad tussen 2 matrassen.

Wat mag je van M Line verwachten?

Koop je een M Line Cool Motion 7 matras dan kun je rekenen op een matras van hoogwaardige kwaliteit. Het matras houdt zijn veerkrachtige en vochtregulerende werking voor tientallen jaren, waardoor het een echt duurzaam matras betreft. Bij Slaapspecialist van Ellen profiteer je dan ook van 10 jaar garantie. Voor optimaal slaapcomfort is het echter wel raadzaam om het matras regelmatig te luchten. Het bed kan ook het beste in de ochtend niet direct opgemaakt worden. In plaats daarvan sla je het beddengoed tot het voeteneind terug.

Koop uw M Line matras bij Slaapspecialist van Ellen

Het aankopen van een nieuw matras is niet altijd eenvoudig. Je wilt met alle aspecten voor een goede nachtrust rekening houden en daarbij is het prettig als je advies kunt inwinnen. Geef je de voorkeur aan een M Line Cool Motion 7 matras, maar heb je nog wat vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze ervaren slaapspecialisten. Dit kan zowel telefonisch als door onze showroom in Soest te bezoeken. Daar kun je persoonlijk de matrassen bekijken en er desgewenst meteen een passend onderstel in de vorm van een boxspring of lattenbodem bij uitzoeken.

Afmeting

70/200, 70/210, 70/220, 80/200, 80/210, 80/220, 90/200, 90/210, 90/220, 100/200, 100/210, 100/220, 120/200, 120/210, 120/220

Hoogte

26 cm

Matras kern

Traagschuim, Visco 5G65

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Materiaal tijk

69% Polyester – 30% Lyocell – 1% Elastaan

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Anti-allergisch

Ja

Hardheid

Soft

Geschikt voor de volgende bedbodems

Schotelbodem, Spiraalbodem, Boxspring, Lattenbodem, Multi Motion

Bezorging

Gratis

Garantie

10 jaar

Omruilgarantie

100 dagen

Merk

Oude matras retour

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom