HomeMatrassenM line Cool Motion 8

M line Cool Motion 8

Het paradepaardje op het gebied van hybride matrassen: de M Line Cool Motion 8. Dit is het nieuwste matras van M Line met zowel een kern van schuim als een kern van veren.

Keuzehulp nodig?

Chat met een van onze medewerkers online, kom langs in de winkel of open de matrassenwijzer.

Vergelijk de M Line Cool Motion matrassen >

  • Omruilgarantie 100 dagen
  • Fabrieksgarantie 10 jaar
  • Gratis bezorging
  • Altijd de scherpste prijs
Wissen

Kies met de Cool Motion 8 voor de premium onder de Cool Motion matrassen. De basis van het matras is een 7-zones pocketvering, voor ondersteuning tot in detail. De schuimbollen zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar je lichaam. De Cool Motion Hybrid Premium 8 voelt harder aan dan de 7-variant door het stevigere visco-elastische schuim en doordat de pocketveren in de onderste laag zijn gemaakt van steviger materiaal. Ervaar de best mogelijke nachtrust met de Cool Motion 8.

De belangrijkste voordelen van de M line Cool Motion 8 matras

De Cool Motion 8 is een unicum en dat is te danken aan de volgende troeven:

1. Verschillende lagen

Het M Line Cool Motion 8 matras is het resultaat van een samenwerking tussen fysiotherapeuten en technici die op zoek waren naar manieren om matrassen minder druk te laten afgeven op de gebruiker.

Bij dit type matras is er dan ook sprake van verschillende lagen in een hybride structuur, waarbij zowel een kern van veren als een schuimlaag zijn toegepast:

  • De basislaag draagt de pocketveerfundering van het matras in 7 zones. Hierdoor kan het matras een gewicht aan tot wel 140 kilogram
  • De Clima Support laag bestaat uit geprofileerd schuim en heeft extra uitsparingen voor de schouders (Body Adapt)
  • De derde, visco-elastische laag is bovenaan ingesneden in kleine blokjes. Als je hierop ligt, past deze laag zich helemaal naar je postuur aan. Zelfs wanneer je plots verandert van positie.

2. De beste ventilatie

Boven de hierboven genoemde pocketveerbodem bevinden zich verschillende schuimlagen met open opbouw in het matras. Deze laten gemakkelijker lucht door en dragen bij aan het ventilerende vermogen van het matras.

3. Goede ondersteuning voor de schouders

De schouderzones van een M Line Cool Motion 8 matras beschikken over verticale, cilindervormige gaatjes waarin schuimbollen met een hoge veerkracht zijn verwerkt. Op die manier krijgen de schouders meer plaats en is het lichaam perfect uitgelijnd.

4. Een matrashoes met twee helften

De unieke matrashoes van de M Line Cool Motion 8 bestaat uit wel twee helften:

– De Air Release: gemaakt van 3D textiel en voorzien van efficiënte luchtafvoer

– De bovenste matrashoes: wasbaar op 60° Celsius en optimale ventilatie

Daarbij pakt de matrashoes als geheel uit met uiterst goede ventilerende eigenschappen en een optimale vochtregulatie. Dit is te danken aan de Active Temperature Control microvezels, die dit matras ook op dit vlak uniek maken.

5. Stevig en sterk

Alle M Line matrassen met een even nummer zijn stevig en die met een oneven nummer soepel. De M Line Cool Motion 8 is dus een uiterst stevige, robuuste matras, perfect voor gebruikers vanaf 80 kilogram.

6. Gemakkelijk te combineren met een Duocover of een Twincover

Ten slotte is het mogelijk om je M Line Cool Motion 8 matras te combineren met een Duocover of Twincover, waardoor je van twee matrassen één grote maakt. Hierdoor heb je geen last van een vervelende naad in het midden. Dit alles met een optimaal slaapcomfort als resultaat.

Bij de M Line Cool Motion 8 geniet je ook van meer flexibiliteit als je deze combineert met de Duocover of Twincover. Aan beide kanten van deze matrashoezen zit immers een split, waardoor je het voeteinde en hoofdeinde apart kunt verhogen of verlagen bij hoog-laag en elektrische beddenbodems.

Zo onderhoud je de M Line Cool Motion 8

Wil je meer halen uit jouw nieuwe M Line Cool Motion 8 matras? Dan is een grondig en regelmatig onderhoud essentieel. Hieronder enkele goede tips:

1. Keer het matras tijdens de eerste twee weken van hoofd- naar voeteinde om hem optimaal te gebruiken en gelijkmatig te belasten
2. Het is beter om het matras niet te stofzuigen
3. Gebruik zeker een betrouwbare molton om het matras goed te beschermen en langer te doen meegaan

Vertrouw op Slaapspecialist Van Ellen voor uw nieuwe M Line matras

De M Line Cool Motion 8 matras draagt hoe dan ook bij aan het slaapcomfort, juist door zijn unieke structuur, meerdere lagen en flexibele design. Daarbij geniet je bij Slaapspecialist Van Ellen ook van 100 dagen omruilgarantie bij aankoop van alle matrassen tot 100 centimeter breed.

Bij aankoop van het matras krijg je een garantiecertificaat, waarmee je de garantie bij M Line zelf kunt vastleggen en kenbaar maken. Zo slaap je nog dieper op beide oren op jouw nieuwe matras.

Ten slotte bieden we nog een aantal interessante voordelen:

– Geen aanbetaling noodzakelijk

– Gratis levering aan huis en montage

– Slaapspecialist Van Ellen is een vertrouwd en lokaal verdeler

– Professioneel vakmanschap en een uitstekende service

Ontdek onze mogelijkheden en service en geniet voortaan van het comfort van een hoogwaardige, duurzame M Line Cool Motion matras!

Hoogte

26 cm

Matras kern

Schuimkern, Visco SG80

Vulling

Pocketveren, Koudschuim, Traagschuim

Aantal comfortzones

7

Hardheid

Stevig

Antiallergisch

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Lattenbodem, Multi Motion, Schotelbodem, Spiraalbodem

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, 60°

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom