HomeBeddengoedHoeslakensMatrasbeschermer Velfont Frost

Matrasbeschermer Velfont Frost

Matrasbeschermer Velfont

De Velfont Thermo-Regulator matrasbeschermer Frost is de ideale matrasbeschermer voor mensen die het snel warm hebben. Door de 100% OUTLAST® katoenen hoes heeft u het nooit meer warm in bed. De Outlast technologie zorgt ervoor dat u een heel fijn slaapklimaat creëert. De warmte word op een uitstekende manier gereguleerd waardoor uw hoeslaken altijd koel aan blijft voelen. De producten van Velfont zijn leverbaar in zowel kussenslopen als hoeslakens.

Wissen

Matrasbeschermer Velfont Frost 

Matrasbeschermer Velfont Frost is de ideale matrasbeschermer voor mensen die het snel warm hebben. Door de 100% OUTLAST® katoenen hoes heeft u het nooit meer warm in bed. De Outlast technologie zorgt ervoor dat u een heel fijn slaapklimaat creëert. De warmte word op een uitstekende manier gereguleerd waardoor uw hoeslaken altijd koel aan blijft voelen. De producten van Velfont zijn leverbaar in zowel kussenslopen als hoeslakens.

De Velfont matrasbeschermer doet u onder uw normale hoeslaken en boven de molton. De verkoelende werking komt hier doorheen. De Velfont Thermo Frost hoeslakens zijn leverbaar in diverse afmetingen.

Wilt u proefliggen op deze matrasbeschermer? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Antiallergisch

Ja

Kleur

Wit

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom