HomeBeddengoedKussensloopMicromodal kussensloop

Micromodal kussensloop

Ideaal om makkelijk u hoofd te kunnen draaien ‘s nachts, maar ook te gebruiken als kapselsloop. Een stof gladder en zachter dan Micromodal is niet te krijgen. De vezel is daarnaast heel dun, maar toch sterk en soepel. Verder is het materiaal 50% beter ademend dan katoen en is het zeer absorberend. Veel mensen gebruiken deze kussensloop ook voor een gevoelige huid en eczeem klachten.

Wissen

Micromodal kussensloop

De stof Micromodal is een textielsoort gemaakt van beukenhout. Micromodal is een 100% houtcellulose en heeft een satijnweving. Micromodal is nog zachter dan zijde en sterker dan katoen percal. Ideaal om makkelijk u hoofd te kunnen draaien ‘s nachts, maar ook te gebruiken als kapselsloop. Een stof gladder en zachter dan Micromodal is niet te krijgen. De vezel is daarnaast heel dun, maar toch sterk en soepel. Verder is het materiaal 50% beter ademend dan katoen en is het zeer absorberend. Veel mensen gebruiken deze kussensloop ook voor een gevoelige huid en eczeem klachten. De houtcellulose- vezel is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Het gehele productieproces is PEFC & FSC-gecertificeerd. En is voorzien van het prestigieuze Europese Unie Eco-label.

Kussensloop Micromodal kan op 60 graden gewassen worden.

 

  • 100% Micromodal
  • 100% natuurlijk materiaal, gewonnen uit beukenhout
  • Super zacht & soepel
  • Zeer hoog vochtopname vermogen
  • Ideaal voor gevoelige huid

 

Afmeting

60/70

Milieukeurmerk

PEFC & FSC-gecertificeerd

Wasvoorschriften

Wasbaar tot 60 graden

Garantie

1 jaar

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom