HomeBeddengoedHoofdkussensMora Hoofdkussen

Mora Hoofdkussen

Het Mora hoofdkussen van ventilerend en drukverlagend schuim heeft een ruime schouderuitsparing waardoor er perfecte aansluiting en opvulling wordt verkregen in de nekholte.

Wissen

Dit ventilerende hoofdkussen heeft een diepe schouderuitsparing aan de voorzijde. Deze uitsparing is rond uitgesneden. Het Mora hoofdkussen geeft hierdoor een perfecte aansluiting in de nekholte tijdens de zij- en rugligging. En als je op de zij ligt is toch niets belangrijker dan dat de nekholte comfortabel wordt opgevuld? Maar ook als je op de rug wilt liggen biedt dit kussen de oplossing voor nekklachten. Doordat het middelste deel van het hoofdkussen is verzonken wordt de nek goed opgevuld en ondersteund. Daarnaast is het druk verlagende en soepele schuim uiterst zacht.

Ruimte voor de oorschelp

Het middenvlak van het hoofdkussen is iets verzonken. Je krijgt hierdoor geen onnodige tegendruk op het hoofd. Bovendien krijgt de oorschelp ruimte omdat het middelste gedeelte iets lager ligt dan de voor- en achterzijde.

 

Welke keuze?

Natuurlijk zijn er factoren die van invloed zijn op wat voor jou de beste keuze is. Zo zal de breedte van jouw schouders en de stevigheid van jouw matras bepalend zijn. Het hoofdkussen Mora is leverbaar in 2 hoogtes. De 11 cm uitvoering is voor gemiddelde schouders. De 13 cm variant is voor wat breder geschouderde mensen. Welke hoogte de juiste keuze is? Vraag altijd om een goed advies. Wij zijn er voor om je te helpen de juiste keuze te maken.

 

De tijk

De luxe dubbel-doeks-hoes noemen we ook wel de tijk. Deze tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40°C. Altijd makkelijk dat je het hoesje van je kussen gemakkelijk kunt reinigen en hierdoor weer op een fris kussen kunt slapen. Doordat de rits op de lange zijde is geplaatst is het afhalen van het tijkje werkelijk een fluitje van een cent.

Hoogte

11 cm, 13 cm

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom