HomeBoxspringsPullman Express boxspring

Pullman Express boxspring

Als je verlangt naar een goede nachtrust en een stijlvolle slaapkamer, dan is de Pullman Express boxspring absoluut wat je nodig hebt. Met zijn prachtige ontwerp en hoogwaardige materialen garandeert deze boxspring ultiem comfort en ongekende luxe. Je zult elke nacht genieten van een heerlijke slaapervaring. Eerst proefliggen en jouw boxspring met een slaapspecialist samenstellen? Kom langs in onze showroom!

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Over de Pullman Express boxspring

De Pullman Express is een innovatieve boxspring die is gebaseerd op het baanbrekende concept van George Mortimer Pullman uit 1865. Dit concept vormt nog steeds de basis voor alle huidige boxsprings.

Matrassen met ongekende vering

Je hebt keuze uit 2 verschillende soorten matrassen. Het standaard Express matras heeft een 7 zone honinggraat pocketveer. Dit zorgt voor een stevig ligcomfort. Het Express Luxe matras maakt gebruik van de Inside Pocketvering van Pullman. Deze veer vormt zich snel en makkelijk aan de vorm van je lichaam. De binnenste veer is wat steviger en geeft een goede tegendruk.

Verschillende hoofdborden, stoffen en kleuren

Naast de keuze uit drie prachtige hoofdborden Leeds, Liverpool en London heb je de keus uit diverse stoffen en kleuren.

Vlakke of elektrisch verstelbare bedbodem

Je kunt kiezen tussen vlakke bedbodems en elektrisch verstelbare bedbodems bij de Pullman Express boxspring. Beide opties bieden optimale ondersteuning voor je matras. De vlakke bedbodems zorgen voor een stabiele en stevige ondergrond, terwijl de elektrisch verstelbare bedbodems je de mogelijkheid geven om je bed in verschillende posities te verstellen voor extra comfort en gemak.

100% met de hand gemaakt

Ervaar het ultieme slaapcomfort en de luxe van handgemaakt vakmanschap met de Pullman Express boxspring. Laat je verwennen door de unieke veerkracht, hoogwaardige materialen en gezonde slaapomgeving die deze boxspring biedt. Je zult verrast worden door het comfort en de kwaliteit die deze boxspring elke nacht opnieuw biedt.

Als je twijfelt over welk matras het meest geschikt is voor jou, bekijk dan alle beschikbare Pullman matrassen op onze website.

Tot 25 jaar garantie

Op alle Pullman boxsprings krijg je 25 jaar garantie op veer- en framebreuk. Bij elektrisch verstelbare boxsprings heb je 2 jaar garantie op de motoren. Op Pullman matrassen heb je 5 jaar volledige garantie (uitgezonderd bij vorming van een ligplek). Daarnaast biedt Pullman 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Mocht je vragen hebben hierover, neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 – 6317351.

Pullman Express boxspring periodiek onderhouden

Om ervoor te zorgen dat jouw Pullman Express boxspring goed wordt onderhouden, is het aan te raden om regelmatig te stofzuigen met een meubelmondstuk. Het is echter belangrijk op te merken dat dit niet wordt aanbevolen voor de matrassen zelf. Om optimaal gebruik te maken van jouw Pullman matras en topper en ervoor te zorgen dat de pocketveren gelijkmatig worden belast, adviseren we om ze in de eerste periode elke twee weken om te draaien. Dit kan zowel van hoofd- naar voeteinde als van boven- naar onderkant worden gedaan.

Bij aankoop van een Pullman boxspring heb je ook de mogelijkheid om een Protexx Protector spray aan te schaffen. Hiermee kun je jouw boxspring impregneren, waardoor deze beschermd blijft tegen vlekken.

We raden ook sterk aan om hoogwaardig textiel, zoals goede hoeslakens en moltons, te gebruiken. Deze bieden optimale bescherming voor jouw matras of topper tegen bijvoorbeeld transpiratie.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom