HomeBoxspringsPullman Express boxspring

Pullman Express boxspring

Pullman boxspring Express Details De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. Met de voordelige actieset Pullman Express kiest u voor de hoge kwaliteit van Pullman en de ruime keus in luxe comfort. De Pullman Express boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Pullman boxspring Express

Details

De Nederlandse fabrikant Pullman maakt al meer dan 75 jaar boxsprings van een hoogwaardige kwaliteit. Met de voordelige actieset Pullman Express kiest u voor de hoge kwaliteit van Pullman en de ruime keus in luxe comfort. De Pullman Express boxspring heeft een gezoneerd pocket interieur met een stevige koudschuim border. De Express is zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar. De elektrisch verstelbare boxspring van Pullman wordt standaard met een draadloze afstandsbediening geleverd. Daarnaast is er de keuze uit 2 verschillende soorten matrassen. Het standaard Express matras heeft een 7 zone honinggraat pocketveer. Dit zorgt voor een wat stevige ligcomfort. Het Express Luxe matras maakt gebruik van de Inside Pocketvering van Pullman. Deze veer vormt zich snel en makkelijk aan de vorm van uw lichaam.  De binnenste veer is wat steviger en geeft een goede tegendruk. Naast de keuze uit drie prachtige hoofdborden Leeds, Liverpool en London heeft u de keus uit diverse stoffen en kleuren. Stel zo de Pullman Express boxspring set helemaal samen naar uw persoonlijke wens.

 

Garantie

Op de Pullman boxspring zit 25 jaar garantie op veer en frame breuk. Bij keuze voor elektrisch verstelbaar heeft u 2 jaar garantie op de motoren. Op uw Pullman matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Pullman maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Pullman garantieboekje.

 

Onderhoud

De boxspring is goed te onderhouden door deze te stofzuigen met een meubelmondstuk. Bij de matrassen raden we dit wel af te doen. Het is aan te raden om uw Pullman matras en topper in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. Bij aanschaf van een Pullman boxspring is het mogelijk om hierbij een Protexx Protector spray aan te schaffen. Hiermee kan u de boxspring impregneren, zodat uw boxspring beschermt blijft tegen vlekken. U krijgt hierbij 5 jaar volledige garantie. Daarnaast is het gebruik van goed textiel aan te raden. Door gebruik te maken van goede hoeslakens en moltons beschermt u uw matras of topper optimaal tegen bijvoorbeeld transpiratie.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom