HomeBeddengoedHoofdkussensPuntkussen 60% dons

Puntkussen 60% dons

Een medium-stevig donzen hoofdkussen van de Nederlandse fabrikant Ducky Dons. Dons en donsveertjes hebben de eigenschap dat het zeer goed ventileert en vocht reguleert. Hoe hoger het dons percentage des te zachter en soepeler het kussen is. Dit kussen is gevuld met 15% eendendons en 85% donsveertjes. Hoofdkussen met speciaal box-model voor een perfecte ondersteuning van de nek en het hoofd.

Een heerlijk zacht donzen hoofdkussen van de Nederlandse fabrikant Ducky Dons. Dons en donsveertjes hebben de eigenschap dat het zeer goed ventileert en vocht reguleert. Hoe hoger het dons percentage des te zachter en soepeler het kussen is. Dit kussen is gevuld met 60% eendendons en 40% donsveertjes. In totaal 700 gram vulling. Deze verhouding maakt dit een zacht kussen met een geringe veerkracht. De tijk van dit kussen is 100% katoen. Het hoofdkussen heeft een traditioneel puntmodel. Afmeting 60×70 cm en is dus geschikt voor normale kussenslopen. Het is aan te raden het kussen regelmatig op te kloppen. Dan blijft de conditie van het kussen optimaal.

Afmeting

60 x 70 cm

Vulling

60% eendendons / 40% donsveren

Gewicht

700 gram

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

nee

Slaaphouding

Zij, buik en rug

Wasvoorschriften

Niet wasbaar

Garantie

1 jaar

Merk

Materiaal

Dons

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom