HomeZitcomfortRelaxfauteuil Adonis inclusief accu

Relaxfauteuil Adonis inclusief accu

Relaxfauteuil Adonis inclusief accu Als je op zoek bent naar een mooie en degelijke design relaxfauteuil, is het model Adonis de ideale stoel. Deze 3-motorige relaxfauteuil is voorzien van een elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun, een handmatig verstelbare hoofdsteun en de hartbalansstand. Door deze stand kunt u heerlijk gebalanceerd achterover liggen en optimaal ontspannen. Het

Wissen

Relaxfauteuil Adonis inclusief accu

Als je op zoek bent naar een mooie en degelijke design relaxfauteuil, is het model Adonis de ideale stoel. Deze 3-motorige relaxfauteuil is voorzien van een elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun, een handmatig verstelbare hoofdsteun en de hartbalansstand. Door deze stand kunt u heerlijk gebalanceerd achterover liggen en optimaal ontspannen.

Het relaxfauteuil Adonis is optioneel verkrijgbaar met een hefmechanisme, oftewel sta-op functie. Hiermee verdwijnt de hartbalansstand, maar wordt het opstaan uit uw stoel een stuk makkelijker gemaakt!

De stoel maakt gebruik van een accu. Deze gaat ongeveer 30 tot 40 dagen mee. Als de accu op is kan deze eenvoudig worden opgeladen met een bijgeleverde oplader. Groot voordeel is dat u nooit hoeft te struikelen over snoeren die op de vloer liggen.

 

De stoel is uit voorraad leverbaar in de leerdoeken Bull 09 Camel en B506 Silver.
De stoel is uit voorraad leverbaar (met Sta op-functie) in de leerdoeken Bull 10 Liver en B901 Taupe

Neksteun

Ja

In showroom aanwezig

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom