HomeZitcomfortRelaxfauteuil Lara inclusief accu

Relaxfauteuil Lara inclusief accu

Relaxfauteuil Lara inclusief accu Als je op zoek bent naar een hip en eigentijds design relaxfauteuil, is het model Lara de ideale stoel. De zijkant van de stoel is voorzien van een strak houten afwerking, waarbij de bediening netjes is weggewerkt. Deze 2-motorige relaxfauteuil is voorzien van een elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun, een handmatig

Wissen

Relaxfauteuil Lara inclusief accu

Als je op zoek bent naar een hip en eigentijds design relaxfauteuil, is het model Lara de ideale stoel. De zijkant van de stoel is voorzien van een strak houten afwerking, waarbij de bediening netjes is weggewerkt. Deze 2-motorige relaxfauteuil is voorzien van een elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun, een handmatig verstelbare hoofdsteun. Het rug gedeelte in de relaxfauteuil Lara kan helemaal plat, waardoor u heerlijk een middagdutje kunt doen in de stoel. De hoofdsteun is met de hand verstelbaar en kan u uw hoofd en nek extra opvulling en steun geven.

De stoel maakt gebruik van een accu en heeft geen overbodige kabels. Deze gaat ongeveer 30 tot 40 dagen mee. Als de accu op is kan deze eenvoudig worden opgeladen met een bijgeleverde oplader. Groot voordeel is dat u nooit hoeft te struikelen over snoeren die op de vloer liggen en de stoel overal in de kamer geplaatst kan worden.

 

De stoel is uit voorraad leverbaar in de stoffen Sneak 16 caramel en Sneak 65 Grey.

Neksteun

Ja

In showroom aanwezig

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom