HomeMatrassenSeasons 100% Natuurlatex topper

Seasons 100% Natuurlatex topper

Het Seasons matras van Mahoton bestaat uit een 100% natuurlatex kern. Een 100% natuurlatex matras ademt veel beter dan een chemische latex matras. Daardoor is de warmteregulatie optimaal. Daarnaast heeft het matras ook nog een zomer en winter zijde.

Wissen

Seasons 100% Natuurlatex topper

De Seasons toppervan Mahoton bestaat uit een 100% natuurlatex kern. Een 100% natuurlatex topper ademt veel beter dan een chemische latex topper. Daardoor is de warmteregulatie optimaal. Daarnaast heeft deze topper ook nog een zomer en winter zijde.

De Seasons topper heeft een volledig afritsbare tijk voorzien van een koele zomerkant (zelf wasbaar) en een luxe zuivere scheerwol gevulde winter kant (chemisch te reinigen).
Het topmatras is 10cm hoog en leverbaar in twee verschillende hardheden.

Om de aanpassing van je matras en nog wat extra’s te geven heeft Mahoton een bodem ontwikkeld die dezelfde contouren van het lichaam aannemen.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hardheid

Medium, Soft

Hoogte

10 cm

Kern topper

100& Natuurrubber

Doorstikking tijk

Vierzijdige afritsbare tijk voorzien van een koele zomerkant (Phase Changing Material en Climawatt vulling, wasbaar) en luxe velours winterkant ( vulling van zuivere scheerwol, chemisch te reinigen)

Tijk afritsbaar

Ja

Handvatten

Nee

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Omruilgarantie

60 dagen

Merk

Materiaal

Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom