HomeMatrassenLuxury CollectionSensation 1000

Sensation 1000

Sensation 1000 Het Sensation 1000 matras is een echte allemans vriend. Een goede pocketveer met soepele schouderzone. Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden. De afdeklaag van het matras is een goed ventilerend HR megapur schuim. Dit is een schuim wat een lange levensduur heeft en ook goede ondersteuning biedt. Daarnaast heeft het Sensation 1000

Wissen

Sensation 1000

Het Sensation 1000 matras is een echte allemans vriend. Een goede pocketveer met soepele schouderzone. Het matras is verkrijgbaar in 3 hardheden. De afdeklaag van het matras is een goed ventilerend HR megapur schuim. Dit is een schuim wat een lange levensduur heeft en ook goede ondersteuning biedt. Daarnaast heeft het Sensation 1000 matras een wat warmere kant voor de koude nachten en een verkoelende kant voor de warme nachten. Ideaal dus! De tijk is daarnaast volledig anti-allergisch en het matras heeft goede handvatten aan de zijkant om het matras eenvoudig te draaien.
Voor een langere levensduur raden we het aan om het matras elke drie maanden te draaien en te keren. Het Sensation 1000 matras is geschikt voor alle type bodems en kan ook op elektrisch verstelbare bodems geplaatst worden.

Kom het matras proberen in onze showroom in Soest of vraag advies aan één van onze verkopers.

 

Merk

Matras kern

7 zone pocketveer

Hoogte

24 cm

Materiaal tijk

1 zijde verkoelend Sensice, Dubbeldoek, gevuld met 200 grams fiberfill

Hardheid

Extra Stevig (boven 100kg), Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom