HomeBeddengoedHoofdkussensSilvana Cristal

Silvana Cristal

De Silvana Cristal is iets steviger dan de Silvana Support Fluorine. De Cristal is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter van postuur bent.

De Silvana Cristal is iets steviger dan de Silvana Support Fluorine. De Cristal is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter van postuur bent. De bovenvakken van de Silvana Cristal zijn gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes . Dit zijn dit hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling dus eenvoudig te doseren.

 

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Daardoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Ook om die reden maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De neksteun van de Silvana Cristal is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. Verder is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius. Ten slotte verwijdert u eerst de neksteun voor het wassen.

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Afmeting

50 x 70

Vulling

Vita Talalay® latex sticks/vezelbolletjes Comforel®

Materiaal

Natuurlatex, Synthetisch

Materiaal neksteun

Vita Talalay® latex

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

ja

Wasvoorschriften

Wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)

Garantie

1 jaar (2 jaar na registratie)

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom