HomeBeddengoedHoofdkussensSilvana Emerald

Silvana Emerald

De Silvana Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

Silvana Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Met name geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en een gemiddeld van postuur hebt. Daarom is de Emerald het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels. De bovenvakken van de Silvana Emerald zijn gevuld met Quallofil®. Bovendien zijn dit hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling dus eenvoudig te doseren.

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Daardoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De neksteun van de Silvana Emerald is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. Verder is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius. Ten slotte verwijdert u eerst de neksteun voor het wassen.

De Silvana Emerald is het kussen uit de Silvana Support collectie met een normale zachtheid. Het kussen is daarmee uitermate geschikt voor het gebruik op een normaal matras en wanneer je een gemiddeld postuur hebt.

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Afmeting

50 x 70

Vulling

Suprelle Fresh Eco & Tencel®

Materiaal neksteun

Vita Talalay® latex

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

ja

Wasvoorschriften

Wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)

Garantie

1 jaar (2 jaar na registratie)

Merk

Materiaal

Natuurlatex, Synthetisch

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom