HomeBeddengoedHoofdkussensSilvana Fluorine

Silvana Fluorine

De Silvana Fluorine is iets steviger dan de Silvana Emerald. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel®. Comforel® is een vulling van hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes.

De Silvana Fluorine is iets steviger dan de Silvana Support Emerald.. De Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter van postuur bent. De bovenvakken van de Silvana Fluorine zijn gevuld met Comforel® . Dit zijn dit hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling dus eenvoudig te doseren.

 

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Daardoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Ook om die reden maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De neksteun van de Silvana Fluorine is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. Verder is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius. Ten slotte verwijdert u eerst de neksteun voor het wassen.

 

De Silvana Fluorine is iets steviger dan de Silvana Emerald. Daarnaast is de Fluorine is daarmee uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. De bovenvakken van de Fluorine zijn gevuld met Comforel®. Comforel® is een vulling van hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes.
Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Afmeting

50 x 70

Vulling

Comforel®

Materiaal neksteun

Vita Talalay® latex

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

ja

Wasvoorschriften

Wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)

Garantie

1 jaar (2 jaar na registratie)

Merk

Materiaal

Natuurlatex, Synthetisch

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom