HomeBeddengoedHoofdkussensSilvana Larimar

Silvana Larimar

De Silvana Larimar is iets steviger dan de Silvana Support Cristal. De Larimar is daarmee uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld tot groter van postuur bent.

De Silvana Larimar is iets steviger en hoger dan de Silvana Support Cristal en het stevigste kussen in de Silvana Support serie. De Larimar is daarmee uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en brede schouders of een  groter postuur hebt. De bovenvakken van de Silvana Larimar is gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes . Dit zijn dit hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met  latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling dus eenvoudig te doseren.

 

De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Daardoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Ook om die reden maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend. De neksteun van de Silvana Larimar is gemaakt van Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. Verder is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius. Ten slotte verwijdert u eerst de neksteun voor het wassen.

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.
Afmeting

50 x 70

Vulling

Vita Talalay® latex sticks/vezelbolletjes Comforel®

Materiaal neksteun

Vita Talalay® latex

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

ja

Wasvoorschriften

Wasbaar op 60°C (exclusief neksteun)

Garantie

1 jaar (2 jaar na registratie)

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom