HomeBeddengoedHoofdkussensSopraan hoofdkussen

Sopraan hoofdkussen

Het Sopraan Hoofdkussen latex biedt een natuurlijke elasticiteit. Door de veerkracht van het latex kan het kussen uitstekend aanpassen aan de verschillende slaaphoudingen. Het kussen creëert een aangenaam en geborgen gevoel. Het biedt een soepele ondersteuning.

Wissen

Het Sopraan Hoofdkussen latex biedt een natuurlijke elasticiteit. Door de veerkracht van het latex kan het Sopraan hoofdkussen uitstekend aanpassen aan de verschillende slaaphoudingen. Het kussen creëert een aangenaam en geborgen gevoel. Het biedt een soepele ondersteuning. Aan alle zijden van het kussen is dezelfde standaardvorm gebruikt. Het kussen  kun je aan alle kanten gebruiken. Hoe makkelijk en lekker mag het zijn?

 

Maatvoering

De dieptemaat van het kussen is 40cm. Het kussen dient hierdoor ook als bed-verlenger. In tegenstelling tot kussens met een standaard diepte van 60cm houdt je meer ruimte in de lengte van het bed over. Er zijn passende slopen verkrijgbaar voor dit kussen.

 

Uitvoeringen

Dit kussen bestaat in 2 diktematen. De 12 cm hoge uitvoering is het meeste geschikt voor mensen met niet zo’n brede schouderpartij. De 14 cm hoge uitvoering is juist voor mensen met wat bredere schouders. Dit natuurlatex gezondheidskussen is helemaal op jouw wensen af te stemmen door de juiste hardheid te kiezen.  Voor een goed advies kun je het beste overleggen met jouw slaapspecialist. Wij adviseren je graag. Daar zijn we tenslotte voor. In onze winkel kun je dit kussen ook uitgebreid testen of eventueel meenemen om thuis te proberen.

 

De afritsbare hoes

De luxe dubbel-doeks-tijk voelt zeer zacht en comfortabel aan.  De hoes is eenvoudig afritsbaar en wasbaar op 40°Celcius. Zo kun je altijd slapen op een heerlijk fris kussen.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

 

Hoogte

12 cm, 14 cm

Merk

Materiaal

Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom