HomeBeddengoedDekbeddenTexeler Slaapzacht satijn 4jr

Texeler Slaapzacht satijn 4jr

Texeler Slaapzacht satijn 4jr Het Texeler Slaapzacht satijn 4jr dekbed is een luxueus dekbed voor het hele jaar door. De tijk van het dekbed is een hoogwaardig edelsatijnen tijk. Hierdoor krijgt het dekbed extra souplesse. Het dekbed bestaat uit 2 delen, namelijk een zomerdeel en een voor-najaardeel. Voor de koude nachten kan u de twee

Wissen

Texeler Slaapzacht satijn 4jr

Het Texeler Slaapzacht satijn 4jr dekbed is een luxueus dekbed voor het hele jaar door. De tijk van het dekbed is een hoogwaardig edelsatijnen tijk. Hierdoor krijgt het dekbed extra souplesse. Het dekbed bestaat uit 2 delen, namelijk een zomerdeel en een voor-najaardeel. Voor de koude nachten kan u de twee dekbedden aan elkaar ritsen. Zo creëert u een extra warm en dik winterdekbed van 700 grams/m2. Door de 4-seizoenen variant heeft u het hele jaar plezier van dit dekbed.

De vulling van het Texeler dekbed is een 100% zuivere Texelse scheerwol. De werking van wol is al eeuwenlang bekend. Wol ventileert en reguleert uitstekend en heeft een heel hoog absorptievermogen. Hierdoor wordt vocht uitstekend opgenomen en wordt het ook weer perfect afgevoerd. Doordat wol lanoline bevat is wol zelfreinigend. Hierdoor is het bacterie werend en vuilafstotend én voorkomt huismijt.

Wol is niet alleen heerlijk om onder te slapen het is ook nog eens goed voor het milieu. Wol is 100% recyclebaar en heeft een zeer lange levensduur. Ook verlaagt wol het CO2 gehalte in de lucht. Eigenlijk alleen maar voordelen.

Bekijk ook eens alle andere dekbedden van Texeler.

Let op: Dit artikel is verkrijgbaar in onze webshop. Het dekbed is niet te bezichtigen in onze showroom in Soest.

Merk

Tijk

100% katoen satijn

Vulling

100% zuivere lamswol

Gewicht zomerdeel

250grams/m2

Gewicht voor- najaarsdeel

450grams/m2

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom