HomeBeddengoedDekbeddenTexeler Wolvacht onderdeken

Texeler Wolvacht onderdeken

Texeler Wolvacht onderdeken Waarom gebruikt u een onderdeken? Het woord zegt al, een onderdeken is een deken voor onder je hoeslaken. Het Texeler wolvacht onderdeken is 3 à 4 centimeter dik en je legt hem op je matras voor een extra zachte achtergrond, om heerlijk op te slapen. Een onderdeken lijkt op een topper, maar

Wissen

Texeler Wolvacht onderdeken

Waarom gebruikt u een onderdeken? Het woord zegt al, een onderdeken is een deken voor onder je hoeslaken. Het Texeler wolvacht onderdeken is 3 à 4 centimeter dik en je legt hem op je matras voor een extra zachte achtergrond, om heerlijk op te slapen. Een onderdeken lijkt op een topper, maar in een onderdeken zit geen vulling van schuim. In tegenstelling tot de dikkere topper zit de onderdeken vast met elastieken aan de vier hoeken. Hierdoor kan het onderdeken makkelijk aan je matras bevestigd worden.

Het voordeel van het Texeler wolvacht onderdeken is dat u het heerlijk warm heeft in de winter door de volledig wollen bovenkant. Tegelijkertijd zorgt het Texeler onderdeken voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Hierdoor is het zelfs in de zomer comfortabel en ligt u droog en zacht.

Dit onderdeken heeft een vulling van 450 gram Texelse scheerwol per m2. Aan één zijde bevat de onderdeken een vacht van 550 gr/m2 van zuivere scheerwol en donzig zachte kasjmiervezels. De andere zijde is van een hoogwaardig perkal katoen.

Wilt u proefliggen op dit heerlijk onderdeken? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Merk

Dikte

3 á 4 cm

Vulling

50 gr/m2 van zuivere scheerwol en donzig zachte kasjmiervezels

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom