HomeMatrassenPocketveer matrassenVan Cadsand 9SI

Van Cadsand 9SI

Van Cadsand 9SI De meest aanpasbare matrassen Het matras 9SI van het Zeeuwse merk Van Cadsand is het meest aanpasbare matras uit onze matrassencollectie. Door de vele mogelijkheden kan het matras naar ieders wensen worden samengesteld. Brede heupen, gevoelige schouders, zwakke onderrug, voor alle soorten mensen is er een oplossing. Er is keuze uit maar

  • Fabrieksgarantie 5 jaar
  • Aanpassingsgarantie 365 dagen
  • Gratis bezorging
Wissen

Van Cadsand 9SI

De meest aanpasbare matrassen

Het matras 9SI van het Zeeuwse merk Van Cadsand is het meest aanpasbare matras uit onze matrassencollectie. Door de vele mogelijkheden kan het matras naar ieders wensen worden samengesteld. Brede heupen, gevoelige schouders, zwakke onderrug, voor alle soorten mensen is er een oplossing. Er is keuze uit maar liefst 5 verschillende hardheden per zone en 7 verschillende comfortlagen.

Basis pocketveer

De basis van het Van Cadsand 9SI matras is altijd een stevig 7 zone pocketveer. Dit zorgt allereerst voor ventilatie, maar ook voor een groot deel van de ondersteuning. Zeker als u wat steviger bent, zal de pocketveer net dat beetje extra ondersteuning geven die u nodig heeft. De geharde pocketveer heeft een soepele schouder- en heupzone.

Luxe tijk

Kenmerkend voor het 9SI matras is de volledig afritsbare en wasbare tijk. De tijk bestaat grotendeels uit de natuurlijke Tencel vezel. Deze vezel zorgt voor een snelle warmte en vochtregulatie. Daarnaast is de tijk wasbaar tot 60 graden.

Levensloop matras

We noemen het Van Cadsand 9SI matras ook wel het levensloop matras. In de winkel helpt de adviseur u om het matras helemaal in te stellen naar uw wensen en postuur. Maar mocht u toch een aanpassing willen doen bij de schouders of heupen kan dat tot een jaar na levering! We kijken dan opnieuw naar wat u wenst en kunnen zo geheel kosteloos een nieuw element bestellen. Ditzelfde geldt ook voor de toplaag. Wilt u hier een aanpassing in doen? Dan kan dit geheel gratis in het eerste jaar. Het kan ook voorkomen dat u door omstandigheden over 5 jaar een aanpassing wilt doen. U kunt dan heel eenvoudig een los element bestellen bij ons en het matras aanpassen. Dit scheelt u de komende jaren om nieuwe matrassen aan te schaffen. Door een kleine aanpassing heeft u weer jaren plezier van uw matras.

Extra zone

De van Cadsand matrassen hebben naast de belangrijke heup- en schouderzone, ook nog een extra zone bij het voeteinde. Noem dit een reservebank. Als u erg twijfelt tussen medium en firm bij de heupen kunnen we een medium element bij de heupen doen. In de extra zone bij het voeteinde bestellen we een firm element. Mocht medium te zacht zijn, kunt u zelf thuis makkelijk en snel het element omwisselen.

 

 

Merk

Hoogte

26 cm

Matras kern

7 zone pocketveer

Extra zone

Firm, Medium, Soft, X firm, X soft

Heupzone

Firm, Medium, Soft, X firm, X soft

Schouderzone

Firm, Medium, Soft, X firm, X soft

Toplaag

Flofoam – X soft, Koudschuim – Firm, Paardenhaar – X firm, Pulse latex – Firm, Pulse latex – Medium, Pulse latex – Soft, Visco – Medium

Tijk wasbaar

Ja, wasbaar op 60°C

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom