HomeBeddengoedDekbeddenVandyck Excellent 450

Vandyck Excellent 450

Wanneer u het snel warm heeft kan een Excellent 450 dons dekbed een uitkomst bieden. De super licht geweven tijk is gemaakt van katoen en voorzien van een Downpass certificaat. Dit houdt in dat de tijk zeer dicht is geweven en daardoor huisstofmijt geen kans heeft. De vulling van het dekbed bestaat voor 95% uit zuivere Europese ganzendons en de resterende 5% uit kleine ganzenveertjes.

Wissen

Vandyck Excellent 450

Vandyck Excellent 450, wanneer u het snel warm heeft kan een Excellent 450 dons dekbed een uitkomst bieden. De super licht geweven tijk is gemaakt van katoen en voorzien van een Downpass certificaat. Dit houdt in dat de tijk zeer dicht is geweven en daardoor huisstofmijt geen kans heeft. De vulling van het dekbed bestaat voor 95% uit zuivere Europese ganzendons en de resterende 5% uit kleine ganzenveertjes.

Kijk ook eens naar de mooie overtrekken om het dekbed een mooie uitstraling te geven.

Downafresh
Downafresh® Greenline is een keurmerk van de European Down & Feather Association (EDFA). Het label betekent dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiënische eisen van EN 12935, bij de productie geen agressieve middelen worden gebruikt, het vulmateriaal na afloop van de gebruiksperiode biologisch afbreekbaar is, de fabrikant zich houdt aan de gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn, de herkomst van het vulmateriaal wordt gedocumenteerd en het vulmateriaal niet afkomstig is van ‘levende pluk’.

Vandyck
Vandyck is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in de productie van voornamelijk donzen en synthetische dekbedden en mooie overtrekken. Van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens, alle stappen in het productieproces vinden plaats in Nederland. Vandyck zorgt ervoor dat het gehele productieproces wordt uitgevoerd volgens strenge Europese normen die ten goede komen van de kwaliteit. Hierdoor bent u dus verzekerd van een dekbed of hoofdkussen van hoge kwaliteit.

Dit artikel is een web-only artikel en niet te bezichtigen in onze showroom in Soest.

Vulling

95% zuivere witte Europese ganzendons, 5% kleine ganzenveertjes

Warmteklasse

5

Materiaal stof

100% zachte percal katoen

Model

Carrédek met tussenschotjes

Tijk wasbaar

Nee

Bezorging

Gratis

Garantie

2 jaar op fabricagefouten

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom