HomeBeddengoedDekbeddenVandyck Fibersoft Solo

Vandyck Fibersoft Solo

Vandyck Fibersoft Solo Het Vandyck Fibersoft Solo dekbed is een heerlijk donszacht synthetisch dekbed uit de Vandyck Premium Collectie. De vulling van het dekbed bestaat uit een 100% polyester hollow fiber. Door deze vezel voelt het dekbed aan als een volumineus dekbed. Door de katoen satijnen tijk voelt het dekbed heerlijk soepel en donszacht aan.

Wissen

Vandyck Fibersoft Solo

Het Vandyck Fibersoft Solo dekbed is een heerlijk donszacht synthetisch dekbed uit de Vandyck Premium Collectie. De vulling van het dekbed bestaat uit een 100% polyester hollow fiber. Door deze vezel voelt het dekbed aan als een volumineus dekbed. Door de katoen satijnen tijk voelt het dekbed heerlijk soepel en donszacht aan. Het dekbed is wasbaar tot 60 graden. Doordat het Fibersoft dekbed van Vandyck een hollow fiber heeft is het dekbed anti allergisch en wasbaar. Door deze vulling ventileert het dekbed uitstekend.

Kijk ook eens naar de mooie overtrekken om het dekbed een mooie uitstraling te geven.

 

Dit artikel is een web-only artikel en niet te bezichtigen in onze showroom in Soest.

Vulling

100% polyester hollow fibre

Materiaal tijk

100% katoen satijn

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Bezorging

Gratis

Garantie

2 jaar op fabricagefouten

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom