HomeBeddengoedMoltonVandyck molton stretch

Vandyck molton stretch

Een Vandyck molton stretch hoort bij het basis beddengoed van uw matras. De Vandyck molton stretch beschermt het matras optimaal doordat transpiratie opgevangen wordt en niet het matras in trekt. Kwalitatief zeer hoogwaardige molton matrasbeschermer met stretch en een pool van 100% katoen (210 gram/mtr2). Dit molton hoeslaken heeft een perfecte pasvorm door de stretch

Wissen

Een Vandyck molton stretch hoort bij het basis beddengoed van uw matras. De Vandyck molton stretch beschermt het matras optimaal doordat transpiratie opgevangen wordt en niet het matras in trekt. Kwalitatief zeer hoogwaardige molton matrasbeschermer met stretch en een pool van 100% katoen (210 gram/mtr2). Dit molton hoeslaken heeft een perfecte pasvorm door de stretch en het elastiek rondom, is strijk- en kreukvrij. Het molton hoeslaken gaat om een matras tot een hoekhoogte van 30 cm en past ook om een matras en topper samen.

 

Voor eventueel vragen neem contact op met onze adviseurs.

 

Garantie

Op de molton  stretch zit 1 jaar kwaliteitsgarantie.

Merk

Materiaal stof

100% geruwd katoen

Hoogte

30 cm

Dikte

210 gr/m2

Materiaal gronddoek

80% katoen en 20% polyester

Wasvoorschrift

Wassen op 40 of 60 graden

Droogvoorschrift

Drogen op lage temperaturen

Garantie

1 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom