HomeBeddengoedHoofdkussensVandyck Saturn Hoofdkussen

Vandyck Saturn Hoofdkussen

Vandyck Saturn kussen

Dit Vandyck Saturn Hoofdkussen is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van de 100% polyester Memory Gel fiber is het een zacht kussen en voelt het bijna donzig aan. Het kussen van VanDyck is anti allergisch. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het kussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft.

Vandyck Saturn Hoofdkussen

Dit Vandyck Saturn Hoofdkussen is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van de 100% polyester Memory Gel fiber is het een zacht kussen en voelt het bijna donzig aan. Het kussen van VanDyck is anti allergisch. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het kussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft. Ideaal voor mensen die allergisch zijn maar het zachte van dons willen ervaren. Dit hoofdkussen is door zijn vulling van een synthetische memoryvezel drukverlagend. Het effect van traagschuim maar dan zo zacht als dons. Vandyck zorgt er met innoverende vormen en toepassing van high tech materialen voor dat uw nachtrust zal terugkeren. Voor de liefhebber van natuurlijk slapen is er het uitgebreide donsprogramma.

 

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% katoenen tijk.

 

Als u nog vragen heeft over dit kussen van Vandyck neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Afmeting

60 x 70 cm

Vulling

100% Polyester, memory gel fiber

Tijk

100% katoen

Anti-Allergie

Ja

Slaaphouding

Zij, buik en rug

Wasvoorschriften

Niet wasbaar

Garantie

1 jaar

Merk

Materiaal

Synthetisch

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom