HomeBeddengoedHoofdkussensVandyck Thermo kussen

Vandyck Thermo kussen

Vandyck Thermo kussen

Dit kussen is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van de 100% polyester Hollow fiber is het een zacht en luchtig kussen. Daarnaast is het kussen wasbaar en anti allergisch. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het kussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft.

Vandyck Thermo kussen

Dit Therni kussen van VanDyck is een ideaal en praktisch hoofdkussen. Door de vulling van de 100% polyester Hollow fiber is het een zacht en luchtig kussen. Daarnaast is het kussen wasbaar en anti allergisch. Door de rits aan de zijkant kan de vulling eruit gehaald worden voor een zachter en lager kussen of juist toegevoegd worden voor een dikker en harder kussen. Het is aan te raden om het kussen vaak op te schudden zodat de vulling goed los van elkaar blijft.

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% gekamde katoenen tijk.

Vandaag besteld is morgen in huis. Als u nog vragen heeft over dit kussen van Vandyck neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

Afmeting

60 x 70 cm

Vulling

100% Polyester, hollow fiber

Tijk

100% gekamd katoen

Anti-Allergie

Ja

Slaaphouding

Zij, buik en rug

Wasvoorschriften

Wasbaar tot 60 graden

Garantie

1 jaar

Merk

Materiaal

Synthetisch

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom