HomeBoxspringsVelda Fly boxspring

Velda Fly boxspring

Velda Fly boxspring Met een uitstekend ergonomisch ligcomfort en optimale ventilatie biedt de Velda Fly boxspring optimaal slaapcomfort. Bovendien is de Velda Fly voorzien van een unieke en elegante uitstraling. Danzkij de hoge poten van de boxspring is hij zeer onderhoudsvriendelijk. Ultiem slaapcomfort De Velda Fly boxspring is een technisch superieure boxspring. Dankzij een ergonomische

Stel hieronder uw product samen


Bovenstaande prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen of fouten.

Velda Fly boxspring

Met een uitstekend ergonomisch ligcomfort en optimale ventilatie biedt de Velda Fly boxspring optimaal slaapcomfort. Bovendien is de Velda Fly voorzien van een unieke en elegante uitstraling. Danzkij de hoge poten van de boxspring is hij zeer onderhoudsvriendelijk.

Ultiem slaapcomfort

De Velda Fly boxspring is een technisch superieure boxspring. Dankzij een ergonomische comfortlaag in minipocketveren met 7 zones, biedt hij optimale ondersteuning. De boxspring van 180 x 200 cm bevat 500 veren per m2, waardoor de boxspring ruim 1.500 pocketveren bevat. Hierdoor ondersteunt de Velda Fly uw lichaam in de gewenste slaaphouding.

Optimale ventilatie

Aan de bovenzijde is de Velda Fly afgewerkt met optimaal ademend 3D textiel: uw garantie voor een uitstekende ventilatie en hygiëne van de bedbodem. Dit 3D textiel is voorzien van een gelatexeerde anti slip finishing, waardoor een stabiele plaatsing van de matras op de bodem gegarandeerd is.

Velda Fly boxspring personaliseren

Evenals veel van onze andere boxsprings is ook de Velda Fly volledig te personaliseren. Zo maakt u uw Velda Fly nóg persoonlijker met de gewenste maat, kleur, hoofdbord, matras en potenset naar keuze. Compleet uitgevoerd met een passend nachtkastje maakt boxspring Velda Fly uw slaapkamer helemaal af!

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom