HomeBeddengoedHoofdkussensVivente hoofdkussen

Vivente hoofdkussen

Het “Vivente” natuurlatex gezondheidskussen  is voorzien van een kleine schouderuitsparing waardoor het goed aansluit in de nekholte. Juist bij deze schouderuitsparing is het latex ook steviger. Hierdoor verkrijg je extra steun in de nekholte.

Wissen

Het “Vivente” hoofdkussen is voorzien van een kleine schouderuitsparing waardoor het goed aansluit in de nekholte. Juist bij deze schouderuitsparing is het latex ook steviger. Hierdoor verkrijg je extra steun in de nekholte. De voorzijde is recht opgesneden waardoor je echt het gevoel krijgt dat de nekholte wordt opgevuld. Ook de zijvlakken van het kussen zijn steviger. Deze zijkanten van het natuurlatex gezondheidskussen zijn ook afgerond waardoor bij de zijligging de neus vrij blijft. Het midden-vlak van het kussen is juist soepeler en heeft een geprofileerd vlak. Hierdoor zakt het hoofd heerlijk in het kussen. Zo krijg je precies steun waar het nodig is.

Maatvoering

Het “Vivente” natuurlatex gezondheidskussen is wat dieper dan de meeste neksteunkussens met een uitsparing. zo kan de schouderpartij uitstekend in de schouder comfortzone vallen van ieder beter slaapsysteem. De dieptemaat van dit kussen is 45 cm.

Uitvoeringen

Dit kussen bestaat in 2 diktematen. De 12 cm hoge uitvoering is het meeste geschikt voor mensen met niet zo’n brede schouderpartij. De 14 cm hoge uitvoering is juist voor mensen met wat bredere schouders. Dit natuurlatex gezondheidskussen is helemaal op jouw wensen af te stemmen door de juiste hardheid te kiezen.  Voor een goed advies kun je het beste overleggen met jouw slaapspecialist. Wij adviseren je graag. Daar zijn we tenslotte voor. In onze winkel kun je dit kussen ook uitgebreid testen of eventueel meenemen om thuis te proberen.

De afwerking

Het Vivente hoofdkussen natuurlatex  heeft een zeer luxe dubbel-doeks-tijk. Deze hoes voelt zeer soepel aan omdat er een Modal garen in is verwerkt. Bovendien neemt de tijk heel goed vocht op en verdeelt het ook het lichaamsvocht waardoor een droog en comfortabel klimaat  ontstaat. De buitenhoes is ook wasbaar op 40°C.

 

Hoogte

12 cm, 14 cm

Merk

Materiaal

Natuurlatex

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom