HomeBeddengoedHoofdkussensVivo Hoofdkussen

Vivo Hoofdkussen

Het Vivo hoofdkussen van ventilerend traagschuim met schouderuitsparing kenmerkt zich door zijn schouderuitsparing die recht is uitgesneden waardoor een perfecte aansluiting wordt verkregen in de nekholte.

Wissen

Dit ventilerende traagschuim hoofdkussen heeft een schouderuitsparing aan de voorzijde. Deze uitsparing is recht uitgesneden. Het Vivo hoofdkussen geeft hierdoor een perfecte aansluiting in de nekholte tijdens de zijligging. En als je op de zij ligt is toch niets belangrijker dan dat de nekholte comfortabel wordt opgevuld? Maar ook als je op de rug wilt liggen biedt dit kussen de oplossing. De achterzijde van het kussen kent geen uitsparing en is afgerond. Hierdoor krijg je een minder progressieve ondersteuning. In een handomdraai kun je jouw kussen een totaal ander comfort laten bieden. Kortom het ventilerend traagschuim hoofdkussen Vivo heeft aan alle kanten een functie. Je kunt bovendien het hoofdkussen door de vormgeving aan alle kanten beslapen.

Ruimte voor de oorschelp

Het middenvlak van het hoofdkussen is iets verzonken. Je krijgt hierdoor geen onnodige tegendruk op het hoofd. Bovendien krijgt de oorschelp ruimte omdat het middelste gedeelte iets lager ligt dan de voor- en achterzijde.

 

Welke keuze?

Natuurlijk zijn er factoren die van invloed zijn op wat voor jou de beste keuze is. Zo zal de breedte van jouw schouders en de stevigheid van jouw matras bepalend zijn. Het ventilerend traagschuim hoofdkussen is leverbaar in 3 hoogtes. De 9cm uitvoering is voor smalle schouders. De 11 cm voor gemiddeld brede schouders. De 13 cm variant is voor breed geschouderde mensen. Welke hoogte de juiste keuze is? Vraag altijd om een goed advies. Wij zijn er voor om je te helpen de juiste keuze te maken.

 

De tijk

De luxe dubbel-doeks-hoes noemen we ook wel de tijk. Deze tijk voelt zeer soepel aan en is wasbaar op 40°C. Altijd makkelijk dat je het hoesje van je kussen gemakkelijk kunt reinigen en hierdoor weer op een fris kussen kunt slapen. Doordat de rits op de lange zijde is geplaatst is het afhalen van het tijkje werkelijk een fluitje van een cent.

Hoogte

9 cm, 11 cm, 13 cm

Merk

Materiaal

Traagschuim

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom