HomeBeddenVouwbeddenVouwbed Deluxe

Vouwbed Deluxe

Vouwbed Deluxe Dit vouwbed, oftewel inklapbed is een ideale ruimtebesparende oplossing voor als vrienden of familie blijft slapen of als vast logeerbed. Het vouwbed Deluxe is gemaakt van een spiraalbodem in de kleur zwart. Ideaal om in te klappen en in een hoek van de kamer neer te zetten. Zo heeft u altijd ruimte voor

Vouwbed Deluxe

Dit vouwbed, oftewel inklapbed is een ideale ruimtebesparende oplossing voor als vrienden of familie blijft slapen of als vast logeerbed. Het vouwbed Deluxe is gemaakt van een spiraalbodem in de kleur zwart. Ideaal om in te klappen en in een hoek van de kamer neer te zetten. Zo heeft u altijd ruimte voor logees zonder dat u een kamer over hoeft te hebben. Het vouwbed Deluxe wordt altijd meegeleverd met een matras. Dit scheelt u weer zoeken naar een geschikt matras voor op het bed.

Comfortschuim matras

Het comfortschuim matras wat standaard wordt meegeleverd is met name vanwege zijn prijs/kwaliteitsverhouding een populair matras. De gemiddeld levensduur van dit comfortschuim matras is ongeveer 8 jaar bij intensief gebruik. Hierdoor kan u zeker als logeermatras lang gebruik maken van het bed.

Afmeting

90/200

Materiaal

Dwarsgespannen RVS spiraal

Bezorging

Gratis

Inclusief matras

Ja

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom