HomeBeddengoedHoofdkussensZenzo Onyx hoofdkussen

Zenzo Onyx hoofdkussen

ZENZO onyx hoofdkussen

Tijdens onze slaap verandert ons lichaam constant van temperatuur. Afhankelijk van de slaapfase geeft het warmte af, of neemt het warmte op. Dit continue proces van warmteregulatie is vaak de oorzaak van een rusteloze slaap. Zenzo is ontwikkeld om de overtollige lichaamswarmte op te slaan en –  wanneer  je lichaam er om vraagt – weer af te geven. Zo ontstaat niet alleen een constante temperatuur van ons lichaam , maar ook een optimale balans tussen lichaam en geest.

 

ZENZO onyx hoofdkussen

Zenzo Onyx hoofdkussen. Tijdens onze slaap verandert ons lichaam constant van temperatuur. Afhankelijk van de slaapfase geeft het warmte af, of neemt het warmte op. Dit continue proces van warmteregulatie is vaak de oorzaak van een rusteloze slaap. Zenzo is ontwikkeld om de overtollige lichaamswarmte op te slaan en –  wanneer  je lichaam er om vraagt – weer af te geven. Zo ontstaat niet alleen een constante temperatuur van ons lichaam , maar ook een optimale balans tussen lichaam en geest.

De outlast vezel is in de vulling vermengd, hierdoor superlicht in gewicht.

De opstaande rand zorgt ervoor dat het dekbed luchtig blijft en soepel om het lichaam heen valt, elke nacht weer.

 

Voor vragen of het lenen van een proefkussen neem dan contact met ons op.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Afmeting

60 x 70 cm

Merk

Polydaun

Vulling

Navulbare comforel vulling met Outlast vezels

Tijk

100% perkal katoen

Anti-Allergie

ja

Slaaphouding

Zij en rug

Wasvoorschriften

Wasbaar op 40 graden

Garantie

1 jaar

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom