HomeBeddengoedDekbeddenZomerdekbed katoen

Zomerdekbed katoen

Het Polydaun Zomerdekbed katoen is gevuld met 100% katoen. Deze natuurlijke vulling is optimaal vocht regulerend en met het lage vul gewicht geschikt voor de zwoele zomer nachten. Katoen voelt wat steviger aan waardoor je wel het dekbed voelt, maar het zeker niet te zwaar is of teveel warmte vast houdt.

Wissen

Het Polydaun Zomerdekbed katoen is gevuld met 100% natuurlijke katoen. Deze natuurlijke vulling is optimaal vocht regulerend en met het lage vul gewicht geschikt voor de zwoele zomer nachten. Katoen voelt wat steviger aan waardoor je wel het dekbed voelt, maar het zeker niet te zwaar is of teveel warmte vast houdt. Het Zomerdekbed katoen is van hoge kwaliteit en is afgewerkt met een blauwe paspelband. Polydaun staat al vele jaren garant voor beddengoed van hoge kwaliteit. Het diamant stiksel zorgt ervoor dat het dekbed soepel valt en dat de katoenen vulling niet kan verschuiven. De tijk is uiteraard ook helemaal van katoen en dat bevordert de ventilatie. Het dekbed zit in een non woven opbergtas met rits.

 

Katoen
Katoen is een zachte vezel wat gewonnen wordt uit de katoenplant. Door de zachte en luchtdoorlatende structuur wordt dit veel gebruikt in textiel. Katoen wordt verwerkt in garen en wordt zo toegepast in diverse kwaliteiten zoals perkal of satijn.

 

Heeft u vragen over dit product neem dan contact met ons op.

 

Voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis.

Tijk

100% katoen

Vulling

100% katoen

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar op fabricagefouten

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom