HomeBeddenVouwbeddenAvek Dubbel Divanbed Twin

Avek Dubbel Divanbed Twin

Avek logo

Avek Dubbel Divanbed Twin In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste onderschuifbed Dubbel divan Twinkomen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Dankzij de handige wieltjes berg je makkelijk en snel het ene bed op onder het bovenste bed. Het Avek Dubbel Divanbed Duet is

Wissen

Avek Dubbel Divanbed Twin

In een handomdraai maak je een comfortabele slaapplaats voor jouw logés. Met het robuuste onderschuifbed Dubbel divan Twinkomen je gasten niets tekort. Zijn de logés weer naar huis? Dankzij de handige wieltjes berg je makkelijk en snel het ene bed op onder het bovenste bed. Het Avek Dubbel Divanbed Duet is een dwarsgespannen spiraalbodem en dubbel geweven. Hiermee dus ten opzichte van de Duet, nog sterker en mooier. Eventueel zijn er gelijk 2 comfortabele koudschuim matrassen van 12cm dik mee te bestellen.

 

 

Merk

Kleur

Aluminium, Antracietzwart

Hoogte

46cm, zonder matras

Bodem

Dubbel geweven, Dwarsgespannen spiraalbodem

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom