HomeBedbodemsElektrische bedbodemLattenbodem Reflexion elektrisch

Lattenbodem Reflexion elektrisch

Deze lattenbodem biedt u het comfort van absolute topklasse!  Uitstekende ondersteuning voor uw kostbare matras, de juiste matrasdrager om uw matras u het beste comfort te bieden.

Wissen

Lattenbodem Reflexion elektrisch

De Reflexion lattenbodem van Mahoton is een unieke en zeer luxe bodem van hoge kwaliteit. Doordat elke lathouder onafhankelijk aangepast kan worden in zowel soepel als stevig, creëert u een unieke ondersteuning. Daarom is de Reflexion lattenbodem geschikt voor elk matras en persoon. Alle latten zijn gemaakt van kunststof versterkt met glasvezel. Hierdoor heeft u een zeer degelijke bodem. Daarnaast zijn alle latten voorzien van extra ventilatie openingen.

Het unieke aan deze bodem is dat de bodem op 4 zones extra in hoogte versteld kan worden tot wel 3cm.
Dit kan bij de voeten, knieën, lendenen en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm en wens. De totale hoogte van de lattenbodem is 10cm.

De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu.

Wilt u de bodem zien? Dat kan in onze showroom. Neem gerust contact met ons op.

Heupzone

Ja, instelbaar

Schouderzone

Ja

Materiaal

kunststof met glasvezel versterkte latten

Neksteun

Ja

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom