HomeMatrassenM line Cool Motion 3

M line Cool Motion 3

Het M Line Cool Motion 3 matras heeft bovenop de koudschuim basislaag een Clima support laag voor optimalie ventilatie en een comfortabele toplaag zacht traagschuim.

Keuzehulp nodig?

Chat met een van onze medewerkers online, kom langs in de winkel of open de matrassenwijzer.

Vergelijk de M Line Cool Motion matrassen >

  • Omruilgarantie 100 dagen
  • Fabrieksgarantie 10 jaar
  • Gratis bezorging
  • Scherpste prijs
Wissen

Jouw lichaam ervaart de meest comfortabele ondersteuning door speciale insnijdingen in de matraskern, die per lichaamszone zorgen voor het meest optimale slaapcomfort. Hierdoor ervaar je:

  • Supercomfortabele ondersteuning
  • Maximale drukverdeling
  • Optimale ventilatie en slaapklimaat
  • Stabiele lichaamstemperatuur
  • Optimaal slaapcomfort

Waarom kiezen voor een Cool Motion 3 matras?

Bij Slaapspecialist Van Ellen streven we naar optimaal comfort door matrassen aan te bieden, die beschikken over de laatste innovaties op gebied van slaapcomfort. Daarom vind je de Cool Motion 3 bij ons in het assortiment. In het Cool Motion 3 matras zijn namelijk traagschuim en speciale microvezels verwerkt, waardoor je steeds zowel optimale ondersteuning als maximale drukverdeling ervaart. Lucht, warmte en vocht worden hierdoor beter gereguleerd, waardoor je steeds optimale ventilatie en een prettig slaapklimaat ervaart. Ook hebben we de M Line Topper in ons assortiment om je keuze voor optimaal slaapcomfort compleet te maken.

Stabiele lichaamstemperatuur door Active Temperature Control

Wat Cool Motion 3 onderscheidt van de andere topmatrassen in ons assortiment, is de Active Temperature Control techniek in de tijk. Deze revolutionaire innovatie op het gebied van slaapcomfort zorgt voor een stabiele lichaamstemperatuur, waardoor deze constant blijft. De speciale microvezels met deze Active Temperature Control zorgen voor een warmte-uitwisseling en voelen koel aan, waardoor je voortdurend een optimaal slaapklimaat ervaart. Zowel in de zomer als winter. Door de Active Temperature Control wordt je dus elke dag weer topfit wakker, doordat je een gezondere nachtrust ervaart en tevens dieper slaapt.

Maximale drukverdeling en supercomfortabele ondersteuning

De Cool Motion 3 onderscheidt zich dus van andere matrassen door de optimale ondersteuning, waardoor je supercomfortabel ligt. Door de optimale verdeling van de drukpunten neem je een uitermate ontspannen lichaamshouding aan. Je spieren en zenuwen worden minder belast en de bloeddoorstroming wordt geoptimaliseerd, waardoor je dieper en rustiger slaapt. Als gevolg hiervan herstelt je lichaam en geest optimaal, waardoor je op de dag meer energie hebt.

M Line Cool Motion 3 heeft als basis een opencellige koudschuimlaag met stevige zones, waardoor je lichaam optimaal wordt ondersteund. Tevens heeft M Line Cool Motion 3 een Clima supportlaag, die met speciale insnijdingen, zorgt voor een ultieme drukverdeling in de verschillende slaapzones van je lichaam. Ook het visco-elastische traagschuim dat zich in de toplaag bevindt, staat garant voor een optimale drukverdeling en supercomfortabele ondersteuning.

Voor wie is M line Cool Motion 3 het meest geschikt?

Het M Line Cool Motion 3 matras is het meest geschikt voor slankere mensen tot ongeveer 80 kilogram. Dit type M Line matras is namelijk speciaal ontwikkeld voor een slankere lichaamsbouw en dan ook voorzien van soft toplaag. Ben je dus wat zwaarder, dan is de M line Cool Motion 4 een betere keuze, doordat deze steviger is. Verder beschikt de M line Cool Motion 4 matras over precies dezelfde eigenschappen als M line Cool Motion 3 matras.

Waarom Slaapspecialist van Ellen voor uw M Line Cool Motion 3 matras?

Bij Slaapspecialist Van Ellen beseffen we hoe belangrijk slaapcomfort is. Daarom bieden we met gepaste trots een breed assortiment aan kwaliteitsbedden, boxsprings en kwaliteitsmatrassen voor een ultiem slaapklimaat en optimaal slaapcomfort. En daar blijft het niet bij, want we complimenteren de gerenommeerde merken in onze winkel met topservice, die heel persoonlijk is en waarbij we heel ver gaan om onze klanten het allerbeste te bieden. Zowel binnen, als buiten de omgeving Soest, hebben we een zeer vertrouwd imago en dit vertrouwen wordt dan ook beloond met een 9,4 in de klantenwaardering.

Bovendien is onze showroom door onze regionale ligging heel makkelijk te bezoeken voor mensen uit omgeving Amersfoort, Baarn, Bussum, Hilversum, Leusden, Nijkerk, Spakenburg en Zeist. Dus kom in onze showroom M Line matras(sen) uitproberen, zodat ook jij kunt ontdekken hoe deze matrassen jouw slaapcomfort uitermate zal verbeteren!

Hoogte

22 cm

Matras kern

Schuimkern, Visco SG65

Vulling

Koudschuim, Traagschuim

Aantal comfortzones

7

Hardheid

Zacht

Antiallergisch

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Lattenbodem, Multi Motion, Schotelbodem, Spiraalbodem

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, 60°

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom