HomeMatrassenM line Cool Motion 4

M line Cool Motion 4

Het M Line Cool Motion 4 matras is een kwalitatief hoogstaand matras dat voorzien is van een hard ‘firm’ toplaag. Hierdoor is het een ideaal matras voor mensen met een brede lichaamsbouw of mensen die zwaarder zijn dan 80 kilogram.

Keuzehulp nodig?

Chat met een van onze medewerkers online, kom langs in de winkel of open de matrassenwijzer.

Vergelijk de M Line Cool Motion matrassen >

  • Omruilgarantie 100 dagen
  • Fabrieksgarantie 10 jaar
  • Gratis bezorging
  • Scherpste prijs
Wissen

De voordelen van de M Line Cool Motion 4 matras

De M Line Cool Motion 4 pakt uit met een aantal belangrijke voordelen die hem nét iets anders maken dan andere modellen binnen deze collectie van M Line:

1. Drie lagen voor meer slaapcomfort

In tegenstelling tot de Cool Motion 1 en 2 matrassen beschikt dit model over drie lagen, namelijk:

Een basislaag

Deze laag bestaat uit hoogwaardig, opencellig koudschuim dat over een paar stevige zones beschikt om uw lichaam optimaal te ondersteunen.

Een Clima Support laag

De tweede laag heeft speciale insnijdingen die de ventilatie van de matras verbeteren. Ook optimaliseren ze de druk van uw lichaam op de matras.

Een traagschuim toplaag

De toplaag bestaat uit een visco-elastisch traagschuim. Deze toplaag zorgt voor minder druk op het lichaam en draagt bij aan de ventilerende eigenschappen van de M Line Cool Motion 4. Een bijkomend voordeel van dit traagschuim is dat het matras hierdoor snel op beweging reageert, zodat je gemakkelijker draait tijdens het slapen. Ook dit bevordert de nachtrust.

2. Een microvezel matrashoes

Een andere belangrijke troef van de M Line Cool Motion 4 is de matrashoes die uit microvezels bestaat en dus heerlijk aanvoelt. Ook neemt de hoes je lichaamstemperatuur op, waardoor het matras nog beter ventileert en temperatuur reguleert. Het resultaat? Ultiem slaapcomfort in ieder seizoen.

3. Combineerbaar met een Duocover of Twincover

Ten slotte kun je de M Line Cool Motion 4 matras gemakkelijk combineren met een Duocover of Twincover, zoals dat bij de meeste M line matrassen het geval is. Op die manier creëer je van twee afzonderlijke matrassen één grote, zonder vervelende naden in het midden.

Kiest u voor een standaard of speciale uitvoering?

Het M Line Cool Motion 4 matras is een uniek matras die niet alleen tal van voordelen biedt qua comfort, maar ook in twee uitvoering verkrijgbaar is: standaard en speciaal.

Standaarduitvoering

Wanneer je een eenpersoonsmatras koopt die niet aan een andere gekoppeld moet worden, is deze uitvoering met eenpersoons tijk perfect.

Speciale uitvoering

Bij de speciale uitvoering krijg je alleen een M Line Cool Motion 4 matras, zonder tijk. Dit is de beste oplossing wanneer je twee matrassen aan elkaar wilt hangen met een Duocover of Twincover.

Het voordeel? De M Line Cool Motion 4 geeft je alle nodige flexibiliteit om jouw bed op precies de gewenste manier in te richten en op te maken. Zo geniet je van ultiem slaapcomfort in elke situatie.

Een Cool Motion 4 matras onderhouden

Goed en regelmatig onderhoud is een must als je ten volle van je nieuwe M Line Cool Motion 4 matras wilt blijven genieten. Hieronder enkele goede tips:

1. Keer het matras de eerste twee weken van hoofd- naar voeteinde om hem goed te beschermen en de belasting gelijkmatig te houden
2. Stofzuig het matras niet
3. Gebruik een goede molton om het matras te beschermen en de levensduur te verlengen

Op zoek naar een M Line Cool Motion 4 matras? Vertrouw op Slaapspecialist van Ellen

Slaapspecialist Van Ellen is specialist in de wereld van de matrassen, waaronder M Line matrassen. Zo geniet je bij ons van een complete service en tal van andere essentiële hulpmiddelen en accessoires.

Zo vind je binnen het aanbod niet enkel uitstekende matrassen, maar ook bijvoorbeeld M Line toppers om je M Line Cool Motion 4 matras optimaal te beschermen en af te werken. Daarbij krijg je bij aankoop 100 dagen omruilgarantie op matrassen tot 100 cm breed.

Op het matras zelf krijg je bij Slaapspecialist Van Ellen ook 10 jaar garantie. Bij aankoop ontvang je een uniek en persoonlijke garantiecertificaat, waarmee je de garantie bij M Line zelf aangeeft en kenbaar maakt.

Ten slotte omvat de service van Slaapspecialist Van Ellen ook de volgende voordelen:

– Geen aanbetaling nodig
– Gratis levering en montage
– Slaapspecialist Van Ellen is een vertrouwd en lokaal verdeler van M Line matrassen
– Het beste vakmanschap en een complete service

Klaar om uw slaapcomfort een niveau hoger te tillen met een M Line Cool Motion 4? Ontdek de verschillende matrassen en profiteer van een persoonlijke service en het beste slaapcomfort bij Slaapspecialist Van Ellen.

Hoogte

22 cm

Matras kern

Schuimkern, Visco SG80

Vulling

Koudschuim, Traagschuim

Aantal comfortzones

7

Hardheid

Stevig

Antiallergisch

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Boxspring, Lattenbodem, Multi Motion, Schotelbodem, Spiraalbodem

Materiaal tijk

1% elastaan, 30% lyocell, 69% polyester

Tijk afritsbaar

Ja

Tijk wasbaar

Ja, 60°

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom