Fusion

Fusion heeft zich gevestigd als een vooraanstaand merk in de wereld van matrassen, en hun producten sluiten naadloos aan bij de missie van Slaapspecialist van Ellen om jou te voorzien van de ultieme slaapervaring, elke nacht weer. Ontdek samen met ons wat Fusion te bieden heeft en hoe ze kunnen bijdragen aan jouw welverdiende goede nachtrust.

Fusion assortiment

Fusion Hypnose matras

Het Fusion Hypnose matras biedt ultiem slaapgenot. Met hoogwaardig traagschuim en een gelijkmatige verdeling van lichaamsgewicht, zorgt het voor perfecte ondersteuning en drukverlaging. De luxe hoes is wasbaar en allergievriendelijk.

Fusion Intense matras

Het Fusion Intense matras biedt ongeëvenaard comfort. Het is beschikbaar in diverse hardheden om aan jouw voorkeuren te voldoen. Het matras past zich aan jouw lichaam aan dankzij geavanceerd pocketveringsysteem. Bovendien heeft het een afneembare hoes voor eenvoudige reiniging en allergievriendelijkheid.

Waarom Fusion?

Duurzaamheid als prioriteit

Fusion hecht veel waarde aan duurzaamheid. Hun matrassen zijn vervaardigd met hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen. Ze zetten zich in voor het verminderen van hun ecologische footprint en streven naar een groenere toekomst voor jou en de planeet.

Persoonlijk comfort op maat

Fusion begrijpt dat iedereen unieke slaapbehoeften heeft. Daarom bieden ze matrassen in verschillende hardheden en maten, zodat je het perfecte matras kunt kiezen dat bij jou past. Ze streven ernaar om iedereen het slaapcomfort te bieden dat ze verdienen.

Allergievriendelijk en gemakkelijk te onderhouden

Fusion matrassen zijn ontworpen met allergievriendelijke materialen en afneembare hoezen voor eenvoudig onderhoud. Dit zorgt niet alleen voor een gezonde slaapomgeving, maar ook voor gemakkelijke reiniging, zodat je matras fris en schoon blijft.

Kom proefliggen in onze showroom

Kom naar onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest en ontdek zelf de Fusion collectie. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste slaapomgeving niet altijd makkelijk is. Omdat je een groot deel van je leven in bed doorbrengt en een goede nachtrust essentieel is voor optimale prestaties overdag, ben je altijd welkom om langs te komen in onze beddenwinkel.

Ervaar het comfort van onze Fusion producten zelf en stel al je vragen aan ons deskundige team. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte Fusion oplossing voor jouw slaapbehoeften.

Neem contact op voor meer informatie over Fusion

Heb je nog een vraag met betrekking tot de matrassen van Fusion? Neem dan gerust contact met ons op. Onze slaapadviseurs staan klaar om je te ondersteunen en al jouw vragen te beantwoorden.

Direct bellen Bezoek onze showroom