HomeMatrassenPullman Goldline Allure

Pullman Goldline Allure

Pullman maakt al 150 jaar matrassen, dus ze weten daar precies hoe een fijn matras eruit moet zien. Pullman werkt enkel en alleen met de beste materialen, zoals het unieke InsidePocketveer systeem, damast, wol en zijde.   Elke Pullman Goldline matras wordt behandeld tegen huisstofmijt met Sensity probiotica. Goede hygiëne is immers essentieel voor een goede nachtrust.

Wissen

Pullman Goldline Allure

Details

Het Pullman Goldline Allure matras is een luxe en goed ondersteunend matras. Door de afdeklaag van koudschuim aan zowel de boven- als onderkant biedt het matras een stevig slaapcomfort. Hierdoor ventileert het matras uitstekend en voelt het koel aan. Het Goldline Allure matras van Pullman maakt gebruik van de Inside Pocket veren. Dit duurzame pocketveersysteem maakt gebruik van de beste techniek. Door de soepelere en bredere buitenveer voelt het matras bij de eerste aanraking soepel aan. De kleinere en stevigere binnenveer zorgt ervoor dat uw lichaam de juiste tegendruk krijgt en zich helemaal aanpast aan uw slaaphouding, postuur en gewicht. Het matras is opgedeeld in 7 zones. Hierdoor ondersteund de Pullman Goldline Allure uitstekend en past zich goed aan bij de drukpunten van het lichaam. Met name de soepele heup- en schouderzone zorgen voor de perfecte nachtrust.

Het Goldline Allure matras is op alle kanten te beslapen. Hierdoor verlengt u de levensduur van het Pullman matras en worden alle zijdes evenredig belast. Alle Goldline matrassen hebben een luxe tijk van hoogwaardig damast, doorstikt met een combinatie van wol, zijde en katoen. Hierdoor ventileert het matras optimaal en kan het goed tegen transpiratie voor een optimaal slaapcomfort. Damast zorgt voor een iets steviger slaapcomfort en houdt uw matras koel. Ook maakt het matras gebruik van de Sensity technologie. De stretchstof is behandeld met Probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze dat uw Pullman matras fris en hygiënisch blijft.

 

Garantie

Op uw Pullman matras zit 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplek vorming. Zo bent u zeker dat u een kwaliteitsmatras koopt. Daarnaast biedt Pullman maar liefst 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Bij aanschaf van elk matras ontvangt u een Pullman garantieboekje.

 

Onderhoud

Het is aan te raden om uw Pullman Goldline Allure matras in de eerste periode om de 2 weken te keren. Dit mag van hoofd- naar voeteind en van boven- naar onderkant. Zo gebruikt u uw matras optimaal en belast u alle pocketveren evenredig. We raden af om uw matras te stofzuigen. De probiotica kan haar werking verliezen door het stofzuigen. Het gebruik van een goede molton is erg aan te raden. Hierdoor beschermt u uw matras optimaal en verlengt u de levensduur.

Wilt u proefliggen op dit matras? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Hardheid

Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Hoogte

24 cm

Matras kern

Inside pocketveer elektro thermisch nagehard

Matras afdeklaag

Comfortschuim met flexibele drukverdeler

Tijk afritsbaar

Nee

Tijk wasbaar

Nee

Materiaal tijk

Combinatie van katoen, wol en zijde, Damast (genopt) met Sensity behandeling

Handvatten

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom