Pullman matrassen

Elk Pullman matras biedt individuele ondersteuning en subliem ligcomfort op maat voor een heerlijke nachtrust. Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®: een probiotica die op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. De handvatten zijn standaard bevestigd, waardoor het matras eenvoudig is om te keren. Kwaliteit staat bij Pullman hoog in het vaandel, waardoor de matrassen al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland horen. Bekijk hieronder het assortiment van de gehele Pullman collectie.

Onze Pullman matrassen kopen

Showroom Silverline Excellence stevig
Pullman Goldline Royal
1,399.002,998.00
Showroom Silverline Excellence stevig
Pullman Goldline Master
1,299.002,798.00
Showroom Silverline Excellence stevig
Pullman Goldline Allure
1,199.002,598.00
Pullman Silverline Allure
Pullman Silverline Royal
1,249.002,698.00
Pullman Silverline Allure
Pullman Silverline Master
1,149.002,498.00
Pullman Silverline Allure
Pullman Silverline Allure
1,049.002,298.00
Pullman Silverline Excellence
Pullman Silverline Luxury
949.002,098.00
Pullman Silverline Excellence
Pullman Silverline Excellence
849.001,898.00
Pullman Silverline Excellence
Pullman Silverline Premier
749.001,698.00

Soorten Pullman matrassen

In ons assortiment vindt u de volgende soorten Pullman matrassen:

Pullman Silverline

De Silverline matrassen van Pullman blijven jaar in, jaar uit als nieuw aanvoelen. Met keuze uit zes verschillende Silverline matrassen zit er altijd een matras bij dat bij uw slaapbehoefte past. De Pullman Silverline matrassen hebben de volgende kenmerken:

  • 7 zones Pullman InSide of honingraat pocketinterieur
  • Nageharde pocketveren
  • Stoffering van stretchend katoen, wol en zijde
  • Altijd 5 jaar garantie
  • De keuze uit een standaard of extra stevig matras

Pullman Goldline

De nageharde InSide pocketveren passen zich uitstekend aan uw lichaamsvorm aan. Hierdoor ervaart u een soepele eerste aanraking, gevolgd door de juiste tegendruk. De Pullman Goldline collectie bestaat uit de Allure, Master en Royal matrassen.

  • Nageharde InSide pocketvering
  • Damaststoffering van katoen, wol en zijde
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Optioneel: elastische stretch uitvoering

Heeft u vragen over de Pullman matrassen of wilt u deskundig advies m.b.t. het ideale matras voor uw Pullman boxspring? Neem dan contact op via de onderstaande button of breng een bezoek aan onze showroom in Soest.

Pullman garantie

Bij aanschaf van een Pullman matras krijgt u 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Tevens profiteert u van 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplekvorming. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsmatras. Meer informatie over garantie en onderhoud van uw matras vindt u terug in het bijgeleverde garantieboekje.

Onderhoud van uw matras

Voor een optimale levensduur raden we u aan om het matras in de eerste periode om de 2 weken om te draaien. Niet alleen van boven naar onder, maar ook van het hoofdeinde naar het voeteneinde. Hierdoor belast u alle pocketveren gelijkmatig en maakt u optimaal gebruik van uw matras. Omdat het effect van de probiotica Sensity® verloren kan gaan door het matras te stofzuigen, raden we dit sterk af. Voor optimale bescherming adviseren we u om een molton hoeslaken te gebruiken om zo de levensduur van uw matras te verlengen.

Over Pullman

In 1858 ontwikkelde Mortimer Pullman een nieuw ontwerp voor luxe slaapcoupés in nachttreinen. Het design van de Pullman Sleeper was het resultaat van hoogwaardig vakmanschap met oog voor detail. Iedereen wilde dit superieure gevoel van kwaliteit beleven en zo schaften luxe hotels, cruiseschepen en andere treinen ook Pullman matrassen aan. In 1937 werd de kennis van de productie overgedragen aan de Nederlandse vakmensen, waar de matrassen met de hand werden gemaakt. De moderne productietechnieken van toentertijd vormen vandaag de dag nog steeds de basis in de vervaardiging van de Pullman bedden en matrassen.

Bezoek onze showroom in Soest

Slaapspecialist van Ellen

Van Weedestraat 25

3761 CB Soest

035 – 6317351

Info@slaapspecialistvanellen.nl

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u graag proefliggen op een Pullman matras? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Soest of neem contact met ons op via telefoon, mail of onderstaand contactformulier.

Neem gerust conact met ons op