Pullman matrassen

Elk Pullman matras biedt individuele ondersteuning en subliem ligcomfort op maat voor een heerlijke nachtrust. Alle matrassen zijn behandeld met Sensity®: een probiotica die op een natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving. De handvatten zijn standaard bevestigd, waardoor het matras eenvoudig is om te keren. Kwaliteit staat bij Pullman hoog in het vaandel, waardoor de matrassen al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland horen. Bekijk hieronder het assortiment van de gehele Pullman collectie.

Onze Pullman matrassen kopen

Vanaf 799,00
Vanaf 999,00
Vanaf 1.099,00
Vanaf 1.199,00
Vanaf 1.299,00
Vanaf 1.249,00
Vanaf 1.349,00
Vanaf 1.449,00

Soorten Pullman matrassen

In ons assortiment vindt u de volgende soorten Pullman matrassen:

Pullman Silverline

De Silverline matrassen van Pullman blijven jaar in, jaar uit als nieuw aanvoelen. Met keuze uit zes verschillende Silverline matrassen zit er altijd een matras bij dat bij uw slaapbehoefte past. De Pullman Silverline matrassen hebben de volgende kenmerken:

  • 7 zones Pullman InSide of honingraat pocketinterieur
  • Nageharde pocketveren
  • Stoffering van stretchend katoen, wol en zijde
  • Altijd 5 jaar garantie
  • De keuze uit een standaard of extra stevig matras

Pullman Goldline

De nageharde InSide pocketveren passen zich uitstekend aan uw lichaamsvorm aan. Hierdoor ervaart u een soepele eerste aanraking, gevolgd door de juiste tegendruk. De Pullman Goldline collectie bestaat uit de Allure, Master en Royal matrassen.

  • Nageharde InSide pocketvering
  • Damaststoffering van katoen, wol en zijde
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Optioneel: elastische stretch uitvoering

Heeft u vragen over de Pullman matrassen of wilt u deskundig advies m.b.t. het ideale matras voor uw Pullman boxspring? Neem dan contact op via de onderstaande button of breng een bezoek aan onze showroom in Soest.

Direct bellen Bezoek onze showroom

Pullman garantie

Bij aanschaf van een Pullman matras krijgt u 60 dagen omruilgarantie op slaapcomfort. Tevens profiteert u van 5 jaar volledige garantie, met uitzondering van ligplekvorming. Hierdoor bent u verzekerd van een kwaliteitsmatras. Meer informatie over garantie en onderhoud van uw matras vindt u terug in het bijgeleverde garantieboekje.

Onderhoud van uw matras

Voor een optimale levensduur raden we u aan om het matras in de eerste periode om de 2 weken om te draaien. Niet alleen van boven naar onder, maar ook van het hoofdeinde naar het voeteneinde. Hierdoor belast u alle pocketveren gelijkmatig en maakt u optimaal gebruik van uw matras. Omdat het effect van de probiotica Sensity® verloren kan gaan door het matras te stofzuigen, raden we dit sterk af. Voor optimale bescherming adviseren we u om een molton hoeslaken te gebruiken om zo de levensduur van uw matras te verlengen.

Over Pullman

In 1858 ontwikkelde Mortimer Pullman een nieuw ontwerp voor luxe slaapcoupés in nachttreinen. Het design van