HomeMatrassenPullman Silverline Premier

Pullman Silverline Premier

Een matras met stevig slaapcomfort, dat is waar de Pullman Silverline Premier voor staat. Hiervoor zorgt de afdeklaag van comfortschuim dat zich zowel aan de boven- als onderkant van het matras bevindt. Dit maakt het mogelijk om op beide kanten te slapen. Door de Pullman Silverline Premier regelmatig om te draaien, voelt dit topmatras keer op keer als nieuw aan en geniet je iedere dag opnieuw van optimaal slaapcomfort.

Wissen

Matras met zeven verschillende zones

De Pullman Silverline Premier is opgedeeld in zeven verschillende zones. Daar heeft je lichaam veel profijt van. Het biedt niet alleen extra ondersteuning, maar zorgt ook voor een goede drukverdeling. Daar hebben met name de schouders en heupen veel baat bij. Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat de lichaamsdelen die het meest uitsteken, kunnen profiteren van een perfect ligcomfort, zodat je zonder problemen van zij naar zij draait.

Pullman Silverline Premier als beste getest

De Pullman Silverline Premier biedt, net als de Silverline Excellence en Silverline Luxury, dan ook een zeer goede ondersteuning voor zijslapers. Dat feit bleef ook bij de consumentenbond niet onopgemerkt. De bond beoordeelde de Pullman Silverline Premier daarom diverse keren als beste matras. Je haalt met deze Silverline dan ook een echte topper in huis waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Advanced Dynamic Pocketvering

De perfecte ondersteuning is voor een belangrijk deel te danken aan de Advanced Dynamic Pocketvering. Deze vering is bovendien elektrothermisch gehard. Zo ben je voor een langere tijd verzekerd van een perfecte ondersteuning, waardoor je lichaam heerlijk ontspant en je ‘s morgens fris en uitgerust opstaat.

Luxe tijk

Kenmerkend voor alle Silverline matrassen is dat ze zijn voorzien van een luxe matrashoes, ook wel tijk genoemd, die bestaat uit een combinatie van wol, zijde en katoen. Deze drie materialen zorgen voor een uitstekende ventilatie, een aangenaam koel slaapklimaat en een optimaal comfort. Dat is nog eens lekker liggen.

Sensitiy technologie

Het optimale ligcomfort wordt nog versterkt door de Sensity technologie waarbij de elastische stretch is behandeld met probiotica. Dit zorgt op een natuurlijke wijze voor een frisse en hygiënische slaapomgeving. Je kunt dus gerust spreken van een stevig, koel en fris Pullman matras waarop je dag in dag uit slaapt als een roos.

Pullman Silverline Premier onderhouden

We raden je aan om het Pullman Silverline matras in het begin elke twee weken om te draaien. Dat kan zowel van hoofd- naar voeteinde als van de boven- naar de onderkant. Op die manier worden alle pocketveren evenredig belast.

Stofzuigen raden we af. Hierdoor neemt de werking van de probiotica in de stretch mogelijk af. Gebruik een goede molton voor optimale bescherming.

Pullman 150 jaar ervaring

Pullman heeft een ruime ervaring als het om de ontwikkeling van matrassen gaat. Oprichter George Mortimer Pullman begon al in 1858 om slaapcoupés van superieur ligcomfort te voorzien. Dat werd later uitgebreid tot grand hotels en cruiseschepen. Sinds 1937 is Pullman ook op de Nederlandse markt actief en voorziet ons inmiddels al ruim tachtig jaar van ongekend slaapcomfort. Pullman levert dankzij onder andere de Pullman Silverline Premier, als ook de Silverline Excellence en Silverline Luxury, een belangrijke bijdrage aan een welverdiende nachtrust.

Bij Slaapspecialist van Ellen hebben we een breed assortiment aan Pullman matrassen. Pullman is al meer dan 150 jaar een toonaangevend merk in de matrassenindustrie en staat garant voor kwaliteit en comfort. Met een rijke ervaring en expertise biedt Pullman matrassen van uitmuntende kwaliteit. Als je op zoek bent naar een Pullman matras, staan onze ervaren slaapspecialisten klaar om je te voorzien van deskundig advies. Wij helpen je graag bij het vinden van het ideale Pullman matras, zodat je kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Hardheid

Extra Stevig (boven 100kg), Standaard (tot 80 kg), Stevig (boven 80 kg)

Matras kern

Nageharde (geneste) veren

Matras afdeklaag

Comfortschuim met flexibele drukverdeler

Aantal comfortzones

7 comfortzones

Tijk afritsbaar

Nee

Tijk wasbaar

Nee

Handvatten

Ja

Geschikt voor de volgende bedbodems

Handverstelbare bodems, Verstelbare bodems, Vlakke bodems

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar

Direct uit voorraad

80/200, 90/200, 90/210

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom