HomeBeddengoedDekbeddenTexeler Multikeus 120 grams hoogzomerdeel

Texeler Multikeus 120 grams hoogzomerdeel

Een heerlijk zomerdekbed van Texeler 120 grams gevuld. Ideaal voor warme zomerse nachten. De vulling bestaat uit 100% zuiver lamswol met een tijk van hoogwaardig percal katoen.

Wissen

Texeler Zomerdekbed 120 grams

Het Texeler Multikeus 120 grams dekbed is een heerlijk koel zomerdekbed. De tijk van het dekbed is gemaakt van een hoogwaardig 100% katoen perkal. De tijk is zo dicht geweven dat alle wolvezels op hun plaats blijven en niet door het dekbed heen kunnen komen. Hierdoor voelt het dekbed heerlijk fijn aan. Multikeus 120 grams/m2 dekbed is een zomerdekbed, maar kan bevestigd worden aan één van de andere vier dekbedden uit de Texeler Multikeus serie. Doormiddel van drukknopen kan hieraan een ander dekbed bevestigd worden en kan het omgetoverd worden tot een lekker dik winterdekbed.

De vulling van het Texeler dekbed is een 100% zuivere Texelse scheerwol. De werking van wol is al eeuwenlang bekend. Wol ventileert en reguleert uitstekend en heeft een heel hoog absorptievermogen. Hierdoor wordt vocht uitstekend opgenomen en wordt het ook weer perfect afgevoerd. Doordat wol lanoline bevat is wol zelfreinigend. Hierdoor is het bacterie werend en vuilafstotend én voorkomt huismijt.

Wol is niet alleen heerlijk om onder te slapen het is ook nog eens goed voor het milieu. Wol is 100% recyclebaar en heeft een zeer lange levensduur. Ook verlaagt wol het CO2 gehalte in de lucht. Eigenlijk alleen maar voordelen.

Bekijk ook eens alle andere dekbedden van Texeler.

Het dekbed is te bezichtigen in onze showroom in Soest.

Tijk

Hoogwaardige perkal katoen

Vulling

100% zuivere lamswol, 120gr/m2

Bezorging

Gratis

Garantie

5 jaar op fabricagefouten

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom