HomeBeddengoedDekbeddenTexeler Multikeus 600 grams winterdeel

Texeler Multikeus 600 grams winterdeel

Texeler Multikeus 600 grams winterdeel Het Texeler Multikeus 600 grams dekbed is een heerlijk comfortabel dekbed voor de winter. Met maar liefst een vulling van 600 grams wol/m2 heeft u geen koude nachten meer. De tijk van het dekbed is gemaakt van een hoogwaardig 100% katoen perkal. De tijk is zo dicht geweven dat alle

Wissen

Texeler Multikeus 600 grams winterdeel

Het Texeler Multikeus 600 grams dekbed is een heerlijk comfortabel dekbed voor de winter. Met maar liefst een vulling van 600 grams wol/m2 heeft u geen koude nachten meer. De tijk van het dekbed is gemaakt van een hoogwaardig 100% katoen perkal. De tijk is zo dicht geweven dat alle wolvezels op hun plaats blijven en niet door het dekbed heen kunnen komen. Hierdoor voelt het dekbed heerlijk fijn aan. Multikeus 600grams/m2 dekbed is een dekbed voor de winter, maar kan bevestigd worden aan één van de andere vier dekbedden uit de Texeler Multikeus serie. Hiermee zou u het dekbed nog dikker kunnen maken. Doormiddel van drukknopen kan hieraan een ander dekbed bevestigd worden.

De vulling van het Texeler dekbed is een 100% zuivere Texelse scheerwol. De werking van wol is al eeuwenlang bekend. Wol ventileert en reguleert uitstekend en heeft een heel hoog absorptievermogen. Hierdoor wordt vocht uitstekend opgenomen en wordt het ook weer perfect afgevoerd. Doordat wol lanoline bevat is wol zelfreinigend. Hierdoor is het bacterie werend en vuilafstotend én voorkomt huismijt.

Wol is niet alleen heerlijk om onder te slapen het is ook nog eens goed voor het milieu. Wol is 100% recyclebaar en heeft een zeer lange levensduur. Ook verlaagt wol het CO2 gehalte in de lucht. Eigenlijk alleen maar voordelen.

Bekijk ook eens alle andere dekbedden van Texeler.

Let op: Dit artikel is verkrijgbaar in onze webshop. Het dekbed is niet te bezichtigen in onze showroom in Soest.

Merk

Tijk

100% katoen satijn

Vulling

100% zuivere lamswol, 600 grams/m2

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom