HomeBedbodemsLattenbodem Emotion elektrisch

Lattenbodem Emotion elektrisch

Deze lattenbodem biedt u het comfort van absolute topklasse!  Uitstekende ondersteuning voor uw kostbare matras, de juiste matrasdrager om uw matras u het beste comfort te bieden.

Wissen

Lattenbodem Emotion elektrisch

Lattenbodem Emotion elektrisch het stevige beukenhouten frame geeft een robuuste basis voor de 28 overstekende latten. De Emotion lattenbodem biedt duurzame kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs. Deze lattenbodem biedt u het comfort van absolute topklasse!  Uitstekende ondersteuning voor uw kostbare matras, de juiste matrasdrager om uw matras u het beste comfort te bieden.

 

De verstelbare middenzone  geven deze lattenbodem een uitstekend en persoonlijk instelbaar comfort. De afmetingen zijn universeel en passen dus in elk ledikant.

 

Totale hoogte 9,5 cm.

 

Wilt u proefliggen op deze lattenbodem? Kom snel langs in onze winkel in Soest of maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren.

Heupzone

Ja, instelbaar

Schouderzone

Ja

Materiaal

Gelaagd beukenhouten latten

Knieknik

Ja

Neksteun

Ja

Merk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom