HomeBedbodemsElektrische bedbodemLattenbodem Infusion elektrisch

Lattenbodem Infusion elektrisch

Lattenbodem Infusion elektrisch De Infusion lattenbodem van Mahoton is een unieke bodem van hoge kwaliteit. Doordat elke lathouder onafhankelijk aangepast kan worden in zowel soepel als stevig, creëert u biedt een unieke ondersteuning. Daarom is de Infusion lattenbodem geschikt voor elk matras en persoon. Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3

Wissen

Lattenbodem Infusion elektrisch

De Infusion lattenbodem van Mahoton is een unieke bodem van hoge kwaliteit. Doordat elke lathouder onafhankelijk aangepast kan worden in zowel soepel als stevig, creëert u biedt een unieke ondersteuning. Daarom is de Infusion lattenbodem geschikt voor elk matras en persoon.

Op essentiële zones kunnen de lathouders in vijf standen tot 3 cm worden verhoogd.
Dit kan in de lumbale- en nekzone. Zo kan het ligcomfort nauwkeurig worden afgesteld op elke lichaamsvorm. De totale hoogte van de lattenbodem is 10cm.

De elektrisch verstelbare uitvoering is standaard voorzien van een knieknik, neksteun, spanningsbegrenzer en noodstroom accu. Ook leverbaar in een niet-verstelbare variant.

Merk

Hoogte

10 cm

Type matras

Ieder soort matras mogelijk

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom