HomeBeddengoedHoofdkussensVandyck Pure nature superzacht

Vandyck Pure nature superzacht

VanDyck Pure nature een superzacht kussen gevuld met 90% witte ganzendons en 10% ganzenveertjes. De tijk is van fijne gekamde katoen. Dit is rolls royce onder de kussens bij VanDyck. Door het hoge percentage ganzendons (vlok) voelt dit kussen extra zacht aan. Dit kussen is geschikt voor zij en buikslapers

Vandyck Pure nature superzacht

Vandyck Pure nature een superzacht kussen gevuld met 90% witte ganzendons en 10% ganzenveertjes. De tijk is van fijne gekamde katoen. Dit is Rolls Royce onder de kussens bij Vandyck. Door het hoge percentage ganzendons (vlok) voelt dit kussen extra zacht aan. Dit kussen is geschikt voor zij- en buikslapers. Dit kussen is te herkennen aan het roze label.

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% gekamde katoenen tijk.

Aanbevolen accessoires

Omdat je niet ieder jaar een nieuw kussen wilt kopen, horen bij elk hoofdkussen natuurlijk een kussenmolton en een bijbehorende kussensloop. Een kussenmolton is een extra beschermlaag die je om het kussen doet om het te beschermen tegen slijtage, vuil, vocht en allergenen. Daarmee verlengt dit beddengoed de levensduur van je kussen aanzienlijk.

Een kussensloop dient als een tweede beschermlaag, maar heeft ook een decoratieve functie. Ook geven sommige mensen de voorkeur aan een specifieke textuur of gevoel voor hun kussensloop. Hierdoor kunnen ze een kussensloop kiezen die aan hun persoonlijke voorkeuren voldoet, bijvoorbeeld zijde voor een luxe gevoel of katoen voor ademend comfort. Samen met het Vandyck Pure nature superzacht kussen zullen je molton en kussensloop mede bijdragen aan een optimale nachtrust.

Kussenmoltons

Kussenslopen

 

Afmeting

60×70

Vulling

90% witte ganzendons en 10% ganzenveertjes

Tijk

100% fijne gekamde katoen

Antiallergisch

Ja

Slaaphouding

zij- en buikslapers

Wasvoorschrift

Chemisch reinigen (zacht proces)

Garantie

3 jaar

Merk

Materiaal

Dons

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom