HomeBeddengoedHoofdkussensVandyck Pure nature zacht

Vandyck Pure nature zacht

Vandyck Pure nature is een comfortabel zacht kussen, gevuld met 65% zuivere witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes. De tijk is van fijne gekamde katoen. Dit kussen is echt een allemans vriend.

Vandyck Pure nature zacht (geel label)

Vandyck Pure nature is een comfortabel zacht kussen, gevuld met 65% zuivere witte ganzendons en 35% kleine ganzenveertjes. De tijk is van fijne gekamde katoen. Dit kussen is echt een allemans vriend. Ideaal voor rug- en zijslapers die opzoek zijn naar een lekker zacht kussen wat makkelijk vormbaar en aanpasbaar is. Door de combinatie donsvlokken en veren geeft dit kussen van Vandyck een zacht en fluffy gevoel. Dit kussen is geschikt voor zij- en rugslapers. Het kussen kan je herkennen aan het gele label.

De afmeting van dit kussen is 60×70 cm en dus geschikt voor alle standaard kussenslopen. De tijk van het kussen is een 100% gekamde katoenen tijk.

Aanbevolen accessoires

Omdat je niet ieder jaar een nieuw kussen wilt kopen, horen bij elk hoofdkussen natuurlijk een kussenmolton en een bijbehorende kussensloop. Een kussenmolton is een extra beschermlaag die je om het kussen doet om het te beschermen tegen slijtage, vuil, vocht en allergenen. Daarmee verlengt dit beddengoed de levensduur van je kussen aanzienlijk.

Een kussensloop dient als een tweede beschermlaag, maar heeft ook een decoratieve functie. Ook geven sommige mensen de voorkeur aan een specifieke textuur of gevoel voor hun kussensloop. Hierdoor kunnen ze een kussensloop kiezen die aan hun persoonlijke voorkeuren voldoet, bijvoorbeeld zijde voor een luxe gevoel of katoen voor ademend comfort. Samen met het Vandyck Pure nature zacht kussen zullen je molton en kussensloop mede bijdragen aan een optimale nachtrust.

Kussenmoltons

Kussenslopen

 

Afmeting

60/70

Vulling

65% ganzendons, 35% ganzenveertjes

Tijk

100% fijne gekamde katoen

Garantie

3 jaar

Antiallergisch

Ja

Wasvoorschrift

Chemisch reinigen (zacht proces)

Merk

Slaaphouding

zij- en rugslapers

Materiaal

Dons

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over ons assortiment of heeft u behoefte uit deskundig advies en uitleg over de vele mogelijkheden die er bestaan? Bezoek onze ruime showroom of neem contact op met een van onze specialisten. We helpen u graag verder.

Direct bellen Direct mailen Bezoek onze showroom