Avek

Bij Slaapspecialist van Ellen helpen we je graag bij het kiezen van het juiste merk bed dat perfect aansluit bij je slaapbehoeften. Avek is een Nederlands bedrijf dat al meer dan 90 jaar hoogwaardige boxsprings, bedden, bedbodems en matrassen produceert, waarbij duurzaamheid en innovatie twee belangrijke elementen zijn. Avek biedt niet alleen een heerlijke nachtrust, maar ook kwaliteit.

Avek Assortiment – optimaal comfort voor jouw nachtrust

Avek boxsprings
Avek is een Nederlands merk dat sinds 1927 gespecialiseerd is in onder andere de productie van hoogwaardige boxsprings, waarbij duurzaamheid en optimale ventilatie de boventoon voeren. Naast optimaal comfort en de beste materialen, heeft Avek een samenwerking met de Nederlandse topdesigner Hans Daalder, waardoor ook het uiterlijk van iedere boxspring van het hoogste niveau is. Avek is gevestigd in het Friese Surhuisterveen, waar alle matrassen, boxsprings en bedden sinds 1927 worden geproduceerd. Op die manier ben je verzekerd van een ambachtelijk, Nederlands kwaliteitsproduct. Iedere boxspring wordt geproduceerd met nauwkeurige precisie en passie. Dit zie en voel je ook terug in de extreem nauwkeurig afwerking en ideale slaaphouding. Alle boxsprings zijn voorzien van elektro thermisch geharde pocketveren, waardoor de veren hun lengte en kracht behouden en je profiteert van een extreem lange levensduur van enkele tientallen jaren.
Avek bedden
Ben je op zoek naar een bed voor jezelf of voor toekomstige logés? Ontdek ons uitgebreide assortiment Avek bedden. Wij zijn ervan overtuigd dat we in onze webshop het perfecte Avek bed hebben dat naadloos aansluit op jouw slaapbehoeften. Wil je liever eerst proefliggen voordat je een beslissing neemt? Dat is geen probleem bij Slaapspecialist van Ellen! Je vindt onze beddenwinkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Chat voor advies Bezoek onze showroom
Avek bedbodems
Ben je op zoek naar een nieuwe onderkant voor je bed van het merk Avek? Bij Slaapspecialist van Ellen hebben we verschillende soorten Avek onderkanten die heel goed passen bij wat jij nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Je kunt ze bij ons zowel online als in onze winkel in Soest vinden. Wil je eerst even uitproberen hoe het ligt? Dat kan ook bij Slaapspecialist van Ellen! Chat voor advies Bezoek onze showroom

Avek boxsprings

Avek heeft een uitgebreid assortiment aan boxsprings. Deze boxsprings bestaan uit drie lagen, de bedbodems, het matras en het topmatras voor extra comfort. Van Ellen biedt verschillende type boxsprings aan: Fier, Stiel, Noflik, Ninety & Sinne. Elk type boxspring is uniek en biedt diverse maatwerk opties waaruit je kunt kiezen om jouw perfecte bed te vinden.

Avek Noflik

Geniet van een geweldige nachtrust in de Noflik boxspring. Noflik betekent in het Fries aangenaam en prettig, en dat is precies wat deze boxspring is. Deze boxspring is een leuke plek in je slaapkamer waar je heerlijk op kunt ontspannen en een goede nachtrust kunt krijgen. Hans Haalder werd geïnspireerd door de kalmte en schoonheid van het Friese landschap. De heldere en pure vormgeving die hoogwaardige materialen gebruikt, laat dit zien.

Avek Fier

Fier is een unieke boxspring met verschillende unieke ontwerpelementen. De opvallende zwart-chrome ontwerppoten dragen de boxspring. De onderbox heeft door zijn ranke plint en zwevende achterwand een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Een ander woord voor trots is fier. Doordachte vormgeving en onberispelijk slaapcomfort zijn de sleutelelementen van Boxspring Fier.

Avek Simmer

Het ontwerp van de boxspring “Simmer” is geïnspireerd op de luchtige zomers in Nederland. Deze boxspring past precies bij het woord “simmer”, dat in het Fries staat voor “zomer”. De Simmer boxspring zorgt voor extra ventilatie, waardoor je wakker wordt met een gevoel van frisheid en vitaliteit. Het bed heeft een ingebouwde spiraalbodem, waardoor je wakker wordt met een prettige en ontspannen gevoel. De Simmer boxspring heeft ook een prachtige uitstraling.

De Simmer is een van de beste boxspringbedden ter wereld door zijn duurzame spiraalbodem en extra open structuur. Snel wordt transpiratievocht afgevoerd en wordt de lucht schoongemaakt. Hierdoor wordt je bed frisser en aangenamer. Hierdoor wordt de kans op huisstofmijten en schimmels verminderd. Bovendien gaat een bed dat goed ventileert langer mee.

Avek Ninety

Avek is meer dan negentig jaar oud! Zij maken al meer dan negentig jaar bedden en boxsprings in hun eigen fabriek in Friesland met zorg en vakmanschap. Vanwege hun jubileum lanceerde ze de boxspring Ninety. Dit is een comfortabele boxspring met een royale topmatras met zonering. In 2021, 2022 en 2024 werd de Avek Ninety Boxspring geëvalueerd als de “beste uit de test”. Zo is de levensduur en ondersteuning van de Ninety getest voor zowel zij- als buikslapers. Een Avek Nintety boxspring is beschikbaar voor een prijs van 2.995,-.

Avek boxsprings afmetingen

Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen van de Fier, –Stiel, –Noflik, –Ninety & –Sinne. Zo kan je kiezen welke hardheid matras het beste past bij jouw lichaamsbouw. Je hebt ook de lengtematen 100, 210 en 220. De breedtes variëren van 80, 90 en 100 centimeter. Wil je toch een tweepersoons boxspring of een twijfelaar? De breedtes zijn 140, 160 en 200. De Avek Boxsprings hebben een uitgebreide selectie van stoffen. Zo kies je de kleuren die passen bij jouw stijl en interieur.

Waarom Avek?

Nederlands vakmanschap

Avek is een Nederlands merk waarbij alle producten met liefde en vakmanschap worden vervaardigd in Friesland. Dit staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

Innovatie

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Duurzaamheid

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Avek bedden online kopen

Elk Avek model wordt met liefde en zorg gemaakt. Bij Avek gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van slaapsystemen hand in hand. Of je nu een bed, boxspring, matras of bedbodem koopt, je bent bij Avek altijd verzekerd van kwaliteit.

Kom proefliggen in onze showroom

Wil je zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Hier kun je uitgebreid proefliggen op onze verschillende boxsprings, bedden, bedbodems en toppers. Onze ervaren slaapspecialisten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw ultieme slaapervaring.

Koop jouw Avek bed bij Van Ellen - Avek bedden en boxsprings - Slaapspecialist van Ellen

Neem contact op voor meer informatie

Bij Slaapspecialist van Ellen weten we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Avek is een merk dat deze visie deelt en we zijn trots om hun producten aan onze klanten te kunnen bieden. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en hoe we je kunnen helpen om jouw perfecte slaapsysteem te vinden.

Direct bellen Bezoek onze showroom