Avek

Bij Slaapspecialist van Ellen zijn we gepassioneerd om een uitgebreid assortiment van Avek boxsprings, bedden, bedbodems en toppers aan te bieden. Als trotse vertegenwoordigers van het Nederlandse merk Avek, dat al meer dan 90 jaar synoniem staat voor vakmanschap, kwaliteit en innovatie op het gebied van slapen, streven we ernaar om jou de ultieme slaapervaring te bieden. Met Avek kies je niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar ook voor duurzaamheid, met liefde vervaardigd in Friesland, speciaal voor jou.

Avek Assortiment – optimaal comfort voor jouw nachtrust

Avek bedden
Ben je op zoek naar een bed voor jezelf of voor toekomstige logés? Ontdek ons uitgebreide assortiment Avek bedden. Wij zijn ervan overtuigd dat we in onze webshop het perfecte Avek bed hebben dat naadloos aansluit op jouw slaapbehoeften. Wil je liever eerst proefliggen voordat je een beslissing neemt? Dat is geen probleem bij Slaapspecialist van Ellen! Je vindt onze beddenwinkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Chat voor advies Bezoek onze showroom
Avek bedbodems
Ben je op zoek naar een nieuwe onderkant voor je bed van het merk Avek? Bij Slaapspecialist van Ellen hebben we verschillende soorten Avek onderkanten die heel goed passen bij wat jij nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Je kunt ze bij ons zowel online als in onze winkel in Soest vinden. Wil je eerst even uitproberen hoe het ligt? Dat kan ook bij Slaapspecialist van Ellen! Chat voor advies Bezoek onze showroom

Avek boxsprings

Ervaar het stijlvolle design en sublieme comfort van Avek boxsprings. Volledig aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeuren, bieden ze een luxe en ontspannen slaapervaring.

Avek bedden

De Avek bedden zijn meer dan alleen een plek om te slapen; ze zijn een statement van stijl en kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met oog voor detail bieden Avek bedden niet alleen comfort, maar ook een prachtige uitstraling in je slaapkamer.

Avek bedbodems

Een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning en Avek bedbodems bieden precies dat. De Avek bedbodems zijn ontworpen om een stevige basis te bieden voor jouw matras, wat zorgt voor de perfecte slaaphouding. Of je nu de voorkeur geeft aan een vlakke bedbodem, een verstelbare bodem, Avek heeft een oplossing die aan jouw wensen voldoet.

Avek toppers

Een Avek topper is de ultieme finishing touch voor jouw slaapcomfort. Deze extra laag bovenop je matras biedt extra zachtheid en ondersteuning waar nodig. Avek toppers zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals koudschuim en latex, en kunnen jouw slaapervaring naar een hoger niveau tillen.

Waarom Avek?

Nederlands vakmanschap

Avek is een Nederlands merk waarbij alle producten met liefde en vakmanschap worden vervaardigd in Friesland. Dit staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

Innovatie

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Duurzaamheid

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Kom proefliggen in onze showroom

Wil je de kwaliteit en het comfort zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Hier kun je proefliggen op de verschillende boxsprings, bedden, bedbodems en toppers. Onze slaapspecialisten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden.

Koop jouw Avek bed bij Van Ellen - Avek bedden en boxsprings - Slaapspecialist van Ellen
Koop jouw Avek bed bij Van Ellen – Avek bedden en boxsprings – Slaapspecialist van Ellen

Neem contact op voor meer informatie over Avek

Bij Slaapspecialist van Ellen weten we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Avek is een merk dat deze visie deelt en we zijn trots om hun producten aan onze klanten te kunnen bieden. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en hoe we je kunnen helpen om jouw perfecte slaapsysteem te vinden.

Direct bellen Bezoek onze showroom