Avek

Bij Slaapspecialist van Ellen helpen wij je graag met het maken van het juiste merk bed die voor jou perfect aansluit op jouw slaapwensen. Avek is een Nederlands merk dat al meer dan 90 jaar boxsprings, bedden, bedbodems en matrassen van hoge kwaliteit maakt, waarbij innovatie en duurzaamheid twee belangrijke aspecten zijn.  Met Avek kies je niet alleen voor een heerlijke nachtrust, maar ook voor kwaliteit.

Avek Assortiment – optimaal comfort voor jouw nachtrust

Avek boxsprings
Avek is een Nederlands merk dat sinds 1927 gespecialiseerd is in onder andere de productie van hoogwaardige boxsprings, waarbij duurzaamheid en optimale ventilatie de boventoon voeren. Naast optimaal comfort en de beste materialen, heeft Avek een samenwerking met de Nederlandse topdesigner Hans Daalder, waardoor ook het uiterlijk van iedere boxspring van het hoogste niveau is. Avek is gevestigd in het Friese Surhuisterveen, waar alle matrassen, boxsprings en bedden sinds 1927 worden geproduceerd. Op die manier ben je verzekerd van een ambachtelijk, Nederlands kwaliteitsproduct. Iedere boxspring wordt geproduceerd met nauwkeurige precisie en passie. Dit zie en voel je ook terug in de extreem nauwkeurig afwerking en ideale slaaphouding. Alle boxsprings zijn voorzien van elektro thermisch geharde pocketveren, waardoor de veren hun lengte en kracht behouden en je profiteert van een extreem lange levensduur van enkele tientallen jaren.
Avek bedden
Ben je op zoek naar een bed voor jezelf of voor toekomstige logés? Ontdek ons uitgebreide assortiment Avek bedden. Wij zijn ervan overtuigd dat we in onze webshop het perfecte Avek bed hebben dat naadloos aansluit op jouw slaapbehoeften. Wil je liever eerst proefliggen voordat je een beslissing neemt? Dat is geen probleem bij Slaapspecialist van Ellen! Je vindt onze beddenwinkel aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Chat voor advies Bezoek onze showroom
Avek bedbodems
Ben je op zoek naar een nieuwe onderkant voor je bed van het merk Avek? Bij Slaapspecialist van Ellen hebben we verschillende soorten Avek onderkanten die heel goed passen bij wat jij nodig hebt om lekker te kunnen slapen. Je kunt ze bij ons zowel online als in onze winkel in Soest vinden. Wil je eerst even uitproberen hoe het ligt? Dat kan ook bij Slaapspecialist van Ellen! Chat voor advies Bezoek onze showroom

Avek boxsprings

Avek heeft een uitgebreid assortiment aan boxsprings. Deze boxsprings bestaan uit drie lagen, de bedbodems, het matras en het topmatras voor extra comfort. Van Ellen biedt verschillende type boxsprings aan: Fier, Stiel, Noflik, Ninety & Sinne. Elk type boxspring is uniek en biedt diverse maatwerk opties waaruit je kunt kiezen om jouw perfecte bed te vinden.

Avek Noflik

In de luxe boxspring Noflik geniet je van een weldadige nachtrust. Noflik is een Fries woord dat aangenaam en prettig betekent, wat precies is wat deze boxspring is. Deze boxspring is een aangename plek in je slaapkamer waar je heerlijk op kunt ontspannen en waar je ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. De ontwerper, Hans Haalder, liet zich inspireren door de rust en schoonheid van het Friese landschap. Dit kan je terugzien in de heldere en pure vormgeving, waarbij gebruikgemaakt wordt van hoogwaardige materialen.

Avek Fier

Fier is een bijzondere boxspring met unieke designelementen. De boxspring wordt gedragen door opvallende black chrome design poten. In combinatie van een ranke plint en een zwevende achterwand heeft de onderbox een lichtvoetig karakter en een luchtige uitstraling. Fier is een ander woord voor trots. Wij zijn trots op deze nieuwe boxspring. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

Avek Simmer

De boxspring Simmer is geïnspireerd op de luchtige Nederlandse zomers. Simmer is een Fries woord wat staat voor zomer, wat precies is wat deze boxspring is. Je wordt heerlijk fris en fit wakker omdat de Simmer boxspring een extra goed ventilerend bed is. Door de ingebouwde spiraalbodem ademt het bed, waardoor jij prettig en ontspannen wakker wordt. Bovendien heeft de Simmer boxspring een mooie uitstraling.

Door de duurzame spiraalbodem met een extra open structuur is de Simmer een van de best ventilerende boxspring bedden ter wereld. Transpiratievocht wordt snel afgevoerd en maakt plaats voor schone lucht. Je bed voelt hierdoor frisser en aangenamer. Hierdoor krijgen huisstofmijten en schimmels minder kans. Bovendien gaat een goed ventilerend bed langer mee.

Avek Ninety

Avek bestaat al meer dan 90 jaar! Al meer dan 90 jaar lang maken zij met zorg en vakmanschap bedden en boxsprings in eigen fabriek in Friesland. Vanwege hun 90-jarige jubileum heeft Avek de boxspring Ninety geïntroduceerd. Dit type boxspring is een comfortabele boxspring met een royale topmatras voorzien van zonering. De Avek Ninety Boxspring is in 2021, 2022 en 2024 als ‘’beste uit de test’’ van de consument getest. Zo is de Avek Ninety getest op levensduur en ondersteuning voor zowel zij- als buikslapers. Bij Van Ellen heb je al een Avek Nintety boxspring vanaf € 2.995,-

Avek boxsprings afmetingen

Bij de Avek Fier, –Stiel, –Noflik, –Ninety & –Sinne kun je kiezen uit verschillende afmetingen. Zo kan kiezen welke hardheid matras het meest geschikt is op basis van je lichaamsbouw. Daarnaast kan je kiezen in de lengte maten 100, 210 en 220. De breedtes zijn beschikbaar vanaf de 80, 90 en 100 centimeter. Wil je toch liever een twijfelaar of een tweepersoons boxspring? Dan kun je kiezen uit de breedtes 140, 160 en 200. De Avek Boxsprings hebben een brede stoffencollectie. Zo kies je de kleuren die bij jouw smaak en interieur passen.

Waarom Avek?

Nederlands vakmanschap

Avek is een Nederlands merk waarbij alle producten met liefde en vakmanschap worden vervaardigd in Friesland. Dit staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid waar je op kunt vertrouwen.

Innovatie

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Duurzaamheid

Avek blijft innoveren om jou de beste slaapervaring te bieden. Door voortdurend op zoek te zijn naar nieuwe materialen en technologieën, blijven ze hun producten verbeteren.

Avek bedden online kopen

Elk Avek model wordt met liefde en zorg gemaakt. Bij Avek gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van slaapsystemen hand in hand. Of je nu een bed, boxspring, matras of bedbodem koopt, je bent bij Avek altijd verzekerd van kwaliteit.

Kom proefliggen in onze showroom

Wil je zelf de ongeëvenaarde kwaliteit en het comfort ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest. Hier kun je uitgebreid proefliggen op onze verschillende boxsprings, bedden, bedbodems en toppers. Onze ervaren slaapspecialisten staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden, zodat je de perfecte keuze kunt maken voor jouw ultieme slaapervaring.

Koop jouw Avek bed bij Van Ellen - Avek bedden en boxsprings - Slaapspecialist van Ellen

Neem contact op voor meer informatie

Bij Slaapspecialist van Ellen weten we dat een goede nachtrust essentieel is voor een gezond en gelukkig leven. Het is een merk dat deze visie deelt en we zijn trots om hun producten aan onze klanten te kunnen bieden. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en hoe we je kunnen helpen om jouw perfecte slaapsysteem te vinden.

Direct bellen Bezoek onze showroom