Texeler

Texeler is een toonaangevend Nederlands merk gespecialiseerd in hoogwaardige wollen dekbedden en slaapproducten. Texeler heeft zijn oorsprong op het prachtige Texel, het grootste Nederlandse Waddeneiland, dat bekend staat om zijn schapen en de productie van schapenwol van de hoogste kwaliteit met unieke eigenschappen. Bij Slaapspecialist van Ellen zijn we verheugd om de wollen dekbedden, kussens en onderdekens van Texeler aan te bieden.

Texeler assortiment

Texeler hoofdkussens

De Texeler hoofdkussens staan bekend om hun natuurlijke en comfortabele eigenschappen. Ze zijn gevuld met zuivere scheerwol van Texelse schapen, wat zorgt voor een aangename nachtrust. Dankzij de ademende en vochtregulerende eigenschappen van de wol, bieden Texeler hoofdkussens een uitstekend slaapcomfort.

Texeler onderdekens

De Texeler onderdekens zijn gemaakt van de fijnste Texelse schapenwol, waardoor ze zorgen voor een heerlijk slaapklimaat. De natuurlijke eigenschappen van de wol zorgen voor warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met Texeler onderdekens geniet je van een optimaal slaapcomfort, en je vindt ze bij Slaapspecialist van Ellen.

Texeler dekbedden

Texeler dekbedden bieden de perfecte oplossing voor alle seizoenen. Voor de warmere zomermaanden zijn er lichte en ademende dekbedden die zorgen voor verkoeling. In de koude wintermaanden kun je rekenen op de warmte en isolatie van de dikkere Texeler dekbedden. Maar Texeler heeft ook 4-seizoenen dekbedden. Ontdek zelf de veelzijdigheid en het ultieme comfort van Texeler dekbedden, verkrijgbaar bij Slaapspecialist van Ellen.

Waarom Texeler?

Optimaal slaapklimaat

Texeler dekbedden worden vervaardigd met 100% zuivere scheerwol, afkomstig van Texelse schapen. De unieke eigenschappen van Texelse wol, zoals uitstekende vochtregulatie en isolatie, zorgen voor een optimaal slaapklimaat.

Duurzaamheid en kwaliteit

Texeler hecht waarde aan duurzaamheid en vakmanschap. Hun producten worden met zorg en aandacht vervaardigd, wat resulteert in de hoogste kwaliteit dekbedden die lang meegaan en bijdragen aan een groenere toekomst.

Gezond slapen

Texeler dekbedden bieden een natuurlijke bescherming tegen huisstofmijten en allergenen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor mensen met allergieën, en iedereen die verlangt naar een gezonde en rustgevende nachtrust. Ontdek de voordelen van de producten van Texeler bij Slaapspecialist van Ellen.

Koop je Texeler producten online of in onze showroom

Via onze website kun je gemakkelijk de dekbedden, onderdekens en hoofdkussens van Texeler bestellen die je het liefste wilt. Maar als je behoefte hebt aan persoonlijk advies of als je de producten graag eerst wilt bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom aan de Van Weedestraat 25 in Soest.

Vragen over Texeler? Neem contact op

Als je graag meer wilt weten over het merk Texeler of de producten die we verkopen bij Slaapspecialist van Ellen, dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Direct bellen Bezoek onze showroom